Joulun Aika 2018 -joululehti

5,00

tuotetunnus (SKU) KK-61763 (Tuote)Osastot: ,

Kansanlähetyksen Joulun Aika -lehti avaa uusia näkökulmia joulunajan perinteisiin ja sanomaan. Lehdessä on yhteensä toistakymmentä haastattelua tai artikkelia, jotka valavat rohkeutta ja antavat levollisuutta elämää suurempien kysymysten edessä.

”Ihmiselämän traagisuus on itse tehdyissä kuvissa ja yrityksessä selviytyä kaikesta yksin”, toteaa professori ja terapeutti Mikael Leiman.  Hän pohtii haastattelussa kärsimystä, pettymyksiä ja merkityksen löytämistä.

Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen avaa joulun sanoman historiallista taustaa. Anssi Savonen jatkaa kirjoituksellaan Marian ja Joosefin yhteisen elämän alkutaipaleesta ja pohtii, millaisella mielellä voisi viettää alkuperäisen adventin aikaa.

”Älä pelkää”, rohkaisee kantelemuusikko Ida Elina. Hän toivoo jouluksi jokaiselle taivaallista armoa ja elämänrohkeutta. Hänen lisäkseen kansanedustaja Päivi Räsänen, lintutieteilijä Lennart Saari ja lastenlääkäri Tiina Tuomela paljastavat, mitä he haluaisivat antaa joululahjaksi suomalaisille.

Muusikkopariskunta Eveliina ja Ossi Mäki-Reini haastavat näkemään toisin silmin. ”Joulun syvin merkitys löytyy muusta kuin tekemisestä”, he tietävät.

Kauneuden kaipuu ja halu tarjota parasta toisille siivittävät tammelalaista sukutilan emäntää Liisa Puraa mittaviin saavutuksiin. ”Rakkaus kannattaa. Kun sanoo toiselle kaksi hyvää sanaa, saa neljä takaisin”, on hänen periaatteensa.

Antaessaan saa. Jouluun kuuluu läheisesti lähimmäisten muistaminen. Mari ja Markus Aitamäki haastavat katsomaan kauemmaksi ja antamaan lahjan Siperian lapsille.

Moni maahanmuuttaja on menettänyt kaiken. Juhani Mäkilä antaa vinkkejä, mitä me voimme tehdä pakolaisten hyväksi.

Romania on Esko Mäki-Soinille rakas maa. Hän on vienyt kirjallisuutta ja apua sinne jo yli 30 vuotta. Viimeisimmässä projektissa hän on ollut viemässä klinikoita Romanian pikku kyliin. Niissä vapaaehtoiset lääkärit ja hammaslääkärit antavat ilmaiseksi apua köyhille ihmisille.

Aina voi auttaa ja ilahduttaa. Katriina ja Vesa Sipari ovat Ateenassa auttamassa itäisiltä mailta tulleita pakolaisia ja kertovat työstä heidän parissaan.

ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2018