Joka päivä ja joka hetki – Sana vuoden joka päivälle (Markku Koivisto)

5,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-6479 Osasto:

Ravintotieteilijöiden mukaan aamupala on päivän tärkein ateria. Myös hengellisesti aamuinen Sanan luku ja Jumalan äänen kuuntelu antavat eväät ja oikean suunnan päivään.

Tässä kirjassa teologian tohtori Markku Koivisto kertoo, miten voit pelastua, parantua sekä uudistua joka ikisenä vuoden päivänä. Hänelle henkilökohtainen aamuhartaus antaa innoituksen puheisiin ja päivän kohtaamisiin.

Kirjassa Koivisto käsittelee hyvin monenlaisia aihepiirejä, esimerkkeinä: kiire, sadonkorjuu, syyllisyys, lohdutus, mitä Jumala meissä näkee, siunauksien kaipuu ja Jumalan käskyjen totteleminen. Löydät uutta jokaiseen päivään.

Psalmi 25:4-5:”Herra, neuvo minulle tiesi, opeta minulle polkusi. Johdata minua totuutesi tiellä ja opeta minua, sillä sinä olet minun pelastukseni Jumala. Sinua minä odotan kaiken päivää.”

Joka päivä ja joka hetki on myös kirja, joka opastaa sinut luottamuksen lähteille. Opit laittamaan yhä enemmän kaiken turvasi Häneen ja elämään yhä aktiivisemmassa, jatkuvassa suhteessa Jeesuksen kanssa, jotta kerran polkusi päätyisi perille.

Tekijä
Markku Koivisto
ISBN
9525674029
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
244
Sidonta
Nid