John S. Spong (Jonathan D. Sarfati; Michael R. Bott)

10,00 1,00

tuotetunnus (SKU) KK-4719 Osasto:

Piispa John Shelby Spong on herättänyt kansainvälistä huomiota ajatuksillaan: kristinuskon on muututtava ajanmukaiseksi tai se kuolee. Spong on kohahduttanut myös Suomessa puhuessaan ajatuksistaan muutama vuosi sitten kutsuttuna vieraana Helsingin kirkkopäivillä. Toiset ihmettelivät, toiset ihastelivat. Kiistely Spongin persoonan ja teesien ympärillä jatkuu hänen vieraillessaan Suomessa toistamiseen keväällä 2005.

Mitkä ovat Spongin teesit krsitinuskon uudistamiseksi? Ja miksi hänen ajatuksensa hämmentävät monia? Mitä hänen mukaansa olisi ajateltava Jumalasta, Raamatusta, neitseestäsyntymisestä, Jeesuksen sovituskuolemasta, ylösnousemuksesta, ihmeistä, moraalista, fundamentalismista, liberaaliteologiasta jne.?

Tämä kirja on ytimekäs puheenvuoro ja analyysi kiistellystä piispasta ja hänen sanomastaan. Kirja arvioi Spongin tesejä rohkeasti ja asiallisesti avaten ne lukijalle kansantajuisella, mutta samalla ajatuksia herättävällä tavalla. Kirja toimii erinomaisena lyhyenä johdatuksena piispa Spongin ajattelun moniin ulottuvuuksiin.

Tekijä
Jonathan D. Sarfati; Michael R. Bott
ISBN
9515851416
ALV-prosentti
10,00 %