Johdatatko sinä minua? (Tapani Suonto)

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-61804 Osasto:

Lähetysjärjestö One Way Missionin syntyä ja sen räjähdysmäistä kasvua on seurattu koko Suomessa ja myös muualla maailmassa suurella mielenkiinnolla jo 35 vuotta. Samalla on seurattu evankelista ja raamatunopettaja Tapani Suonnon matkoja ja toimintaa eri puolilla maailmaa. Se kaikki on herättänyt paljon ihmetystä ja uteliaisuutta.

Tässä kirjassa monet kysymykset saavat vastauksen, kun Tapanin omaelämäkerran toinen osa vie lukijat kaukaisille lähetyskentille sekä kulissien taakse tärkeisiin hetkiin valottamaan työn kasvun taustoja ja myös hänen yksityiselämäänsä. Tapanin tarina on herkkä ja henkilökohtainen. Matkan varrelta löytyy monia onnistumisia ja ilonhetkiä. Mutta sieltä löytyy myös vaikeita päätöksiä, sairautta ja vastustajien yrityksiä lannistaa ja horjuttaa One Wayn ja erityisesti Tapanin työtä ja asemaa.

Johdatatko sinä minua? on seikkailu, jossa näkyy Jumalan siunausten voima ja kuuluu välillä vihollisen epätoivoinen valitus. On armoa purjehtia Jumalan viitoittamaa reittiä, ja on rohkaisevaa lukea, millaista on seilata sellaisilla vesillä. Matka voi olla arvaamatonta, mutta ei turvatonta, sillä ruorissa on kaikkitietävä Jumala.

Tekijä
Tapani Suonto
ISBN
9789526836690
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
13×21×1 cm
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen