Joensuulaista Gospelia CD (Tapani Nuutinen, Matti Turunen)

Levy esittelee sitä uskon musiikin maailmaa, joka on inspiroinut kirkkoherra Tapani Nuutista ja kanttori, oopperalaulaja Matti Turusta luomaan jotain omaa. Levyn laulut ovat messumusiikkia.

15,00

tuotetunnus (SKU) KK-59409 (Tuote)Osastot: , ,

Levy esittelee sitä uskon musiikin maailmaa, joka on inspiroinut kirkkoherra Tapani Nuutista ja kanttori, oopperalaulaja Matti Turusta luomaan jotain omaa. Joensuulaista uskoa yhdistää elämänilon pilke, rauhan kaipaus ja kunnioitus, sekä syvä usko hyvään, varjelevaan ja vapauttavaan Jumalaan.

Gospel on tullut jäädäkseen luterilaiseen kirkkoon Joensuussa, mutta sen luonne on vahvasti paikallinen; emme elä valtavirtojen mukana, vaan keskitymme tutkimaan ja tukemaan elämää omalla alueellamme. Musiikkia ja uskon kulttuuria luodaan omasta lähtökohdasta, vaikkakin Jumala on yksi, pyhä, yhteinen….globaali.

Levyn laulut ovat messumusiikkia. Matin säveltämät laulut kuuluvat Nuoren uskon messun ja Loviisan rauhan messun musiikkimateriaaliin ja Tapanin säveltämät laulut pitävät sisällään Vaeltajan messun ja Karjalsien kansan messun lauluja.

Levyllä mukana:

Matti Turunen, piano, urut, soololaulu; Tapani Nuutinen, soololaulu; Jussi Keltakangas, haitari; Osku Jalkanen, basso; Jussi Kukkonen, rummut ja perkussiot; Petri Havukainen, kitara; Samuli Sorvakko, viulu; Ilona Siltanen, viulu; Haagan seurakunnan Lähde-kuoro (joht. Matti Turunen).

Kappalelista

1. Tule, tule Pyhä Henki
2. Sunnuntaiaamuna
3. Valkoinen Karitsa
4. Laulamme Sinulle kiitosta
5. Matkalla muukalaisena
6. Unelma sovinnosta
7. Tärkein
8. Rauha
9. Jeesus, Sinun rakkautesi valo
10. Sinun siunaavan kätesi alla
11. Halki maailman
12. Päivän päättyessä
13. Shalom

Tekijä
Tapani Nuutinen, Matti Turunen
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2016