Jeesus tulee! (Michael Vlach (Pasi Turunen: esipuhe))

Jeesus tulee! – Miksi Hän hallitsee 1000 vuotta maan päällä?

19,20

tuotetunnus (SKU) KK-63676 Osasto:

Kaikki kristityt jakavat yhteisen näkemyksen siitä, että eräänä päivänä Jeesus tulee takaisin. Kristittyjen parissa on kuitenkin erilaisia näkemyksiä tuhatvuotisesta valtakunnasta, sen luonteesta ja siitä, milloin Jeesus tulee takaisin.

Onko tuhatvuotinen valtakunta ymmärrettävä hengellisesti eikä maanpäällisesti? Palaako Jeesus vasta millenniumin lopussa viimeiselle tuomiolle? Vlachin kirja tarjoaa tuoreen ja vakuuttavan esityksen tuhatvuotisesta valtakunnasta keskittyen keskeisiin raamatullisiin perusteluihin premillenialistiselle näkemykselle, jonka mukaan Jeesus, Messias, palaa hallitakseen tuhat vuotta maan päällä ennen viimeistä tuomiota ja ikuisen maailmanajan koittamista. Kirjoittaja avaa syitä myös sille, miksi premillenialismi on tärkeä koko Raamatun kertomusjuonen ymmärtämiseksi sekä miten tuhatvuotinen valtakunta liittyy kysymykseen Israelin asemasta siinä.

Vlachin teos on kaivattu kansantajuinen tuhatvuotista valtakuntaa koskevat esitys, joka tuoreella tavalla vastaa nykylukijalle mitä tapahtuu, kun Jeesus tulee takaisin. Kolmesta erilaisesta millenniumia koskevasta näkemyksestä Vlach perustelee huolellisesti premillenialistisen kannan, mutta kirjoittaa samalla ymmärtävällä otteella muistakin tuhatvuotista valtakuntaa koskevista tulkinnoista. Kirja soveltuu hyvin myös raamattupiirien käyttöön.

– Pasi Turunen esipuheessaan –

Michael Vlach on teologian tohtori, konferenssipuhuja ja useiden kirjojen kirjoittaja, mm. The New Creation Model, He Will Reign Forever ja Has the Church Replaced Israel?

Tekijä
Michael Vlach (Pasi Turunen: esipuhe)
ISBN
9789515853806
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Sivumäärä
188
Sidonta
pehmeäkantinen