Jeesuksen seuraajat (Anne Graham Lotz, Rachel-Ruth Lotz Wright)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63121 Osasto:

Billy Grahamin tytär ja tyttärentytär jakavat tässä kirjassa innoittavia kertomuksia perhe-elämästään, joka tarjoaa mukaansatempaavia näkökohtia uskon jättämisestä perinnöksi.

Uskomme siirtäminen eteenpäin ei tapahdu passiivisesti – se on jotakin, johon pyrimme tarkoituksellisesti rukouksella ja ilolla. Monet meistä kuitenkin ponnistelevat tietääkseen, miten siirtää uskoa eteenpäin tämän päivän maailmassa. Kaipaamme hengellistä viisautta siitä, miten sytyttää uskon tuli lapsissamme, lapsenlapsissamme ja muissa kohtaamissamme ihmisissä.

Jeesuksen seuraajat – kirja tarjoaa käytännön neuvoja, raamatullista opetusta ja Anne Graham Lotzin ja hänen tyttärensä Rachel-Ruth Lotz Wrightin mukaansatempaavia tositarinoita tuloksellisesta uskon juoksusta ja Totuuden viestikapulan siirtämisestä seuraavalle sukupolvelle.

Anne perustaa opetuksensa Ensimmäisen Mooseksen kirjan 5. luvun kiehtovaan kertomuksen sukuluetteloista ja tutkii todistuksemme, palvontamme, työmme ja elämänvaelluksemme ainutlaatuista merkitystä. Rachel-Ruth kuvaa kaikkia näitä tärkeitä elementtejä kertomuksillaan Grahamin ja Lotzin perheistä. Hän kertoo värikkäitä kuvauksia siitä, miten Jumalan totuus siirtyi eteenpäin sanan ja esimerkin kautta.

Jeesuksen seuraajat – kirja ei tarjoa vain välähdystä uskontäyteisen perheen olohuoneisiin ja rukouskammioihin, vaan tarjoaa lukijalle myös viisautta, motivaatiota ja käytännön ideoita siitä, miten jakaa uskoaan johdonmukaisesti ja ilontäyteisesti.

Tekijä
Anne Graham Lotz, Rachel-Ruth Lotz Wright
ISBN
9789515853653
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
254
Sidonta
pehmeäkantinen