Jaettu ilo – kaksinkertainen ilo (Anita Delvert, Leif Delvert)

Delvertit ovat tarttuneet kynään ja kirjoittaneet kirjan, jossa käsitellään avioelämän perusteita askel askeleelta Raamatun opetukseen perustuen.

23,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-4927 Osasto:

”Olemme vakuuttuneita siitä, että Jumalan tarkoitus avioliittoon nähden on ilo.” Näin kirjoittavat pastoripariskunta Anita ja Leif Delvert. He ovat opettaneet avioliitosta ja antaneet sielunhoitoa ihmissuhteisiin liittyen useiden vuosien ajan. Viime vuosina he ovat työskennelleet Elämän liitto -avioliittokurssilla, joka on ohjannut monet avioliitot tukevalle maaperälle ja johtanut aviopuolisot uudistukseen keskinäisessä suhteessaan. Nyt Delvertit ovat tarttuneet kynään ja kirjoittaneet kirjan, jossa käsitellään avioelämän perusteita askel askeleelta Raamatun opetukseen perustuen.

Kirjassa käsitellään seuraavia teemoja:

– Liitto aviopuolisoiden välillä

– Konfliktit ja kommunikaatio

– Anteeksiantamus

– Pääseminen yksimielisyyteen

– Seksi ja sukupuolielämä

Todentuntuinen ja elämänläheinen sanoma on maustettu kirjoittajien omilla kokemuksilla heidän yli 40-vuotisen avioliittonsa ajalta. Jokaisen luvun lopuksi annetaan käytännöllisiä neuvoja, joita puolisot voivat hyödyntää keskinäisessä suhteessaan ja keskusteluissaan.

Etsitkö kirjaa, joka perustuu kristilliselle pohjalle ja auttaa vahvistamaan avioliittoa? Haluatko kirjan, joka avoimesti ja rehellisesti kuvailee ongelmia, joita esiintyy useimmissa avioliitoissa, ja antaa myös neuvoja, toivoa ja uutta inspiraatiota? Silloin tämä kirja on etsimäsi.

Tekijä
Anita Delvert, Leif Delvert
Kustantaja / Jakelija
Uskon Sanan Kustannus Oy
ISBN
9518918414
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
190
Sidonta
Sid