Jaakobin paini (Timo Saarinen)

Jännittävä kertomus yhden miehen vaiheista rohkaisee luottamaan Jumalan suunnitelmaan, joka on niin suuri, että jopa ihmisen oma valinta mahtuu sen sisään.

5,00 3,00

tuotetunnus (SKU) KK-52924 (Tuote)Osastot: ,

Vanhan testamentin Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Hän jopa anasti veljeltään petoksella kallisarvoisen esikoisoikeuden.

Jaakob pakeni veljensä vihaa, koki vuosikymmenien ajan vääryyttä enonsa palveluksessa ja kohtasi lopulta öisessä painiottelussa salaperäisen voimamiehen, kaikkien aikojen hallitsevan mestarin.

Timo Saarinen löytää Jaakobin elämästä yhtymäkohtia meidän aikaamme. Kirja kertoo miehestä, joka halusi kaiken keinolla millä hyvänsä. Kirja kertoo myös muutoksesta. Jumalan käsissä ahdinko voi muuttua siunaukseksi. Ottajasta tulee antaja, pakenija muuttuu kohtaajaksi.

Sama Jumala, joka muutti Jaakobin painolastit arvokuljetukseksi, vaikuttaa meidänkin maailmassamme.

”Vanha tuttu tarina elää kirjassa riemastuttavan nykyaikaisena. Armollisuus, uskoa rakentava henki ja yllättävät oivallukset vahvistavat jokaista lukijaa. Siksi suosittelen tätä kirjaa!”

Ilkka Puhakka

Evankelista

”Tämä ei ole vain Jaakobin elämäkerta vaan paljon enemmän. Täynnä ajateltavaa ja ideoita — jopa laulun aiheiksi asti! Hieno kirja, jota uskallan suositella lämpimästi  jokaiselle.”

Pekka Simojoki

Lauluntekijä, muusikko

”Jännittävä kertomus yhden miehen vaiheista rohkaisee luottamaan Jumalan suunnitelmaan, joka on niin suuri, että jopa ihmisen oma valinta mahtuu sen sisään. Suosittelen!”

Kristian Vilkman

Pastori, diakoniasihteeri, ViaDia ry:n toiminnanjohtaja

Timo Saarinen on toiminut pastorina vuodesta 1997 alkaen, ensin Forssassa ja sen jälkeen Ylöjärven seurakunnassa eri tehtävissä. Vuosina 2006–2009 hän työskenteli siirtolaispappina Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa.

Tekijä
Timo Saarinen
ISBN
9789524756037
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Kirjastoluokka
17.3
Sivumäärä
112
Sidonta
Nid