Isän kaipuu (Saara Kinnunen)

Vuoden kristillinen kirja 2016.
Hyvä isäsuhde on voimavara sekä tytölle että pojalle. Isä näyttelee merkittävää osaa ihmisen itsetunnon kehityksessä.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-59000 (Tuote)Osastot: , ,

Vuoden kristillinen kirja 2016.

Hyvä isäsuhde on voimavara sekä tytölle että pojalle. Isä näyttelee merkittävää osaa ihmisen itsetunnon kehityksessä. Isäsuhteen kivut varjostavat monia elämän alueita, ja Isättömyyden aiheuttama vaillinaisuuden tunne voi seurata vielä aikuisuudessa. Isäsuhteen traumoja voidaan työstää, vaikka konkreettista sovintoa ei olisi mahdollista saavuttaa. Mieli voi päästä rauhaan, vaikka historiaa ei voi kirjoittaa uudelleen. Jeesus tuli kertomaan, että Hänen Isänsä on erilainen kuin maalliset isät ja että Jumalasta voi tulla Isä meidän.

”Terapiatyössä olen havainnut, että huonovointisuuden taustalla on usein haavoittunut isäsuhde. Kirja on tarkoitettu sekä terapiatyötä tekeville, että yksityisille ihmisille itsetuntemuksen lisäämiseen ja itsensä kanssa työskentelemiseen. Kirja voi myös auttaa nykyisiä isiä parempaan vanhemmuuteen.”

Fil. ja valtiotieteen maisteri Saara Kinnunen toimii sosiaalipsykologina ja perheterapeuttina. Hän on julkaissut useita teoksia ja luennoinut laajasti mm. parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä teemoista.

Tekijä
Saara Kinnunen
ISBN
9789518887624
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
150
Sidonta
Sidottu, kovakantinen