Irti saatanan otteesta (Vince McCann)

21,00

tuotetunnus (SKU) KK-11671 (Tuote)Osastot: ,

Vince McCann oli elämässään tilanteessa, jossa valo ja pimeys olivat vaihtaneet paikkaa. Pimeys hallitsi. Harmittomalta ajanvietteeltä tuntuva puuhastelu okkultismin teemoilla muuttui todelliseksi.

Onko pahoja henkiä olemassa? Voivatko ne riivata ihmisiä? Jos niin käy, miten niiden otteesta pääsee irti? ”Irti Saatanan otteesta” on hätkähdyttävä tositarina englantilaisesta miehestä, joka kavereita saadakseen ajautui saatananpalvojien porukoihin ja kietoutui lopulta pimeyden pauloihin. Pelko ja kauhu hallitsivat hänen elämäänsä ja ajoivat hänet itsemurhan partaalle.

Sitten hän kuuli Rakkaudesta. Tie pimeydestä valoon oli vaikea ja vaarallinen, mutta viimein Vince McCann pääsi valoon, jossa ei ole pelkoa.

Tämä on sellainen kirja, joka olisi hyvä ihan kaikkien lukea. Se kertoo karulla tavalla siitä, kuinka pahojen henkien olemassaolo on täyttä todellisuutta ja kuinka helposti voi joutua pahojen voimien vietäväksi. Mutta se kertoo myös siitä, kuinka Jumala on suuri ja voi auttaa ihmistä pääsemään pois pahojen voimien vaikutuspiiristä. Erityisesti suosittelen kirjaa nuorille ja nuorten kanssa eläville tai työskenteleville, sillä kuten Vince McCann sanoo, varsinkin juuri nuoret ovat alttiita kaikenlaisille pahan vaikutuksille.

– Hanna Järvelä

Tekijä
Vince McCann
ISBN
9789524753494
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
192
Sidonta
Sidottu