Imaamin tyttären raju pako vapauteen (Hannah Shah)

23,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-13484 Osasto:

”Vaikene!” isäni huusi minulle. ”Koskaan en halua kuulla nauruasi. Kiellän sinua milloinkaan hymyilemästä. Jos nouset minua vastaan olet kuoleman oma!”

Hannah Shah kuuli nämä isänsä sanat seitsemänvuotiaana. Tuona hetkenä hän vannoi itselleen: ”Aion sekä nauraa että hymyillä. En koskaan lakkaa, teetpä minulle mitä tahansa.” Päätös loi lapsen sisimpään voimaa olla urhea. ”Sieluuni muodostui osa, jota isäni tai sittemmin koko perheenikään ei pystynyt täysin pimentämään tai tuhoamaan.” Hannah Shah on imaamin, moskeijan esimiehen, tytär. Hän kasvoi näennäisesti hartaan pakistanilaisen muslimiperheen tyttärenä Englannissa. Kotitalon kellarissa kymmenen vuoden ajan hänen isänsä pahoinpiteli ja käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen. Kuusitoistavuotiaana Hannah sai tietää, että hänet lähetettäisiin Pakistaniin pakkoavioliittoon. Hannah karkasi.

”Voiko olla Jumalaa, joka rakastaa? Vanhempieni Jumala oli pelkästään rangaistusten ja kirousten jumala, jolle en koskaan olisi tarpeeksi hyvä.

Pakomatkalla perheestään Hannah Shah tutustui Jeesukseen ja löysi eheytyvän elämän lähteet rakastavan taivaallisen Isän todellisuudessa. Perhe tuomitsi neitosen kunniamurhan kohteeksi. Kerran neljäkymmentä veitsin ja kirvein aseistautunutta muslimimiestä etsi Hannahia surmatakseen hänet. Muutaman vuoden sisällä Hannah muutti asuinpaikkakuntaa 45 kertaa. Hannah Shah on nyt 32-vuotias. Hän on suorittanut loppututkinnot teologiassa ja uskontotieteissä ja työskentelee vastaavanlaisissa kohtaloissa elävien naisten auttamiseksi. Hän meni naimisiin rakkaudesta keväällä 2008 kohdattuaan tulevan miehensä jouluyön ehtoollismessussa.

Tekijä
Hannah Shah
ISBN
9789515852359
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Sivumäärä
240
Sidonta
Nidottu