Ilovoimaa! NUOTTIKIRJA (Jylistys)

18,00 8,10

tuotetunnus (SKU) KK-59306 (Tuote)Osastot: , ,

Jylistyksen Ilovoimaa!-äänitteellä on uusia, raikkaita ja tarttuvia ylistyslauluja lapsille ja perheille, rakkauslauluja taivaalliselle Isällemme. Hän antaa meille ilon sydämeemme, ja hänen lähellään on kotimme ja turvapaikkamme. Äänitteellä laulavat lapset, nuoret ja aikuiset yhtenä suurena perheenä. Perkussiot, viulu, harmonikka ja tinapilli luovat musiikkiin etnotyylistä sävyä. Tässä nuottikirjassa ovat äänitteen laulut. Jylistys on uusi yhteiskristillinen lapsityömuoto, joka luo Suomeen poikkitaiteellista lasten ylistyskulttuuria.

Toiminnan taustalla ovat muusikko ja ylistyksenjohtaja Johanna Särkkälä sekä Jippii!-laulujen kirjoittaja ja lapsityöntekijä Pia Hagqvist.

Jylistys tukee paikallisseurakuntia tarjoamalla lapsityöhön aineistoa, työpajoja, opetusta ja konsertteja. Konserteissa tärkeänä tekijänä on visuaalisuus. Jylistyksen konsertteja kutsutaan Jylistys-juhliksi, joissa perheet saavat tulla yhdessä ylistämään Jumalaa yhtyeen kanssa. Olennaisena osana Jylistyksen näkyä on monikulttuurisuus, minkä kuulee yhtyeen musiikistakin. Tavoitteena on tukea seurakuntia lapsityössä ja perheitä omien lastensa opetuslapseuttamisessa. Kohderyhmänä ovat alakouluikäiset.

Kappalelista

1. Jylistys
2. Ilovoimaa!
3. Isän lapsia
4. Sinun kirkkautees
5. Minä odotan
6. Isäni syliin
7. Valtaistuimes edessä
8. Rakkauden silta
9. Supersiisti Jeesus
10. Rakkaus
11. Sinun valtasi
12. Idän ääristä

Tekijä
Jylistys
ISBN
9789524757911
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sidonta
kierreselkäinen