Ihmisen ikävä (Milja Issakainen)

Ihmisen ikävä on päiväkirja rakkaudesta, joka herää yllättäen uuden elämänvaiheen alussa. Päiväkirja sisältää runoilija Irja Hiironniemen runoja, jotka myötäilevät päiväkirjan pitäjän ajatuksia.

25,90

tuotetunnus (SKU) KK-6730 Osasto:

Ihmisen ikävä on päiväkirja rakkaudesta, joka herää yllättäen uuden elämänvaiheen alussa. Rakastavaisten tunteet versovat hitaasti, herkkinä ja arkoina, epäröiden. Arkipäivä, etäisyys ja sairaudet kasaavat esteitä, ympäristökin suhtautuu välillä epäillen, mutta kun rakkautta ja luottamusta riittää, esteetkin väistyvät. Teos on lämmin, rohkaiseva kertomus siitä, kuinka elämällä riittää annettavaa. Päiväkirja sisältää runoilija Irja Hiironniemen runoja, jotka myötäilevät päiväkirjan pitäjän ajatuksia.

”On tämä ihmissuhdepeli vaikeaa. Pitäisi osata oikealla tavalla härnätä, oikealla tavalla tulla kohti, oikealla hetkellä perääntyä. Kun ei ole aikanaan näitä taitoja opetellut, nyt voi mennä pahasti vikaan vain harjoituksen puutteessa.”

”Voi, kun ymmärtäisi paremmin miehen sielunelämää eikä turhia hätäilisi. Miehellä on varmaan tunteiden väylät kiemuraiset ja ahtaat. Sinne voi tulla yks kaks tunteiden tukos ja tulppa niin, että mies vain aikailee eikä saa toimeksi edes yhtä pientä puhelinsoittoa.”

Tekijä
Milja Issakainen
ISBN
9789516188389
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
84
Sivumäärä
150
Sidonta
sid.