Ihanko totta (Pirjo Lehtonen-Inkinen, Pirjo Myllärniemi)

Kirja ja sen mukana tuleva CD tarjoavat monenlaista ainesta 5—10-vuotiaiden lähetys- ja monikulttuurisuuskasvatuksen. Materiaali sopii päiväkoteihin, ala-asteille, seurakuntien kerhoihin jne.

12,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2399 (Tuote)Osastot: , , ,

Miltä näyttää Jamesin perheen koti paalutalossa Papua-Uudessa-Guineassa tai Josén koti suurkaupungin kujalla Kolumbiassa?

Käydään kylässä kodeissa eri puolilla maailmaa, niin tiedät. Miten Paavali selvisi myrskyn silmästä, tai millaiseen seikkailuun Joona joutui? Hartaushetkiin tehty osio vastaa näihin kysymyksiin.

Toteutettaisiinko Afrikka-seikkailu suomalaismetsissä? Tai askarreltaisiinko sadekeppi, lattarisoitin? Vai opeteltaisiinko uusia lauluja? Ihanko totta! -kirja tarjoaa monenlaista ainesta 5-10-vuotiaiden lähetys- ja monikulttuurisuuskasvatukseen.

Kirja ja CD on tehty ryhmien käyttöön esimerkiksi pyhäkouluihin, ala-asteille, päiväkoteihin, seurakuntien kerhoihin ja varhaisnuorten leireille.

Toimittaja Pirjo Lehtonen-Inkinen on nuorisotyönohjaaja ja Suomen Lähetysseuran lähetyskasvatusyksikön päällikkö. Pirjo Myllärniemi on nuorisotyönohjaaja Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa.

Lauluista on tehty CD-levy, joka sisältyy kirjan hintaan.

Tekijä
Pirjo Lehtonen-Inkinen, Pirjo Myllärniemi
ISBN
9516243118
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
193
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen