Hyvät sanat – Taivaallinen sävel CD (Jaakko Löytty)

Lauluja Jumalan maailmasta ja tasauksesta.

23,50

tuotetunnus (SKU) KK-57484 (Tuote)Osastot: , ,

Lauluja Jumalan maailmasta ja tasauksesta.

Suomalaisen gospel-musiikin Grand Old Man, Jaakko Löytyn musiikki yhdistelee sekä amerikkalaista juurimusiikkia, afrikkalaisia musiikkikulttuureja että suomalaista virsiperintöä.

60-vuotisjuhlakiertueellaan, kehitysmaiden vammaisten hyväksi, keväällä 2015 Löytty tarjoaa vanhoja kappaleita uusilla sovituksilla, moniäänistä laulua, yllättäviä soittimia, yhteislauluja. Näitä lauluja hän tarjoaa myös uudella levyllään.

”Kiertueeni konserteissa ympäri Suomen keräämme rahaa Botswanan, Etiopian ja Nepalin vammaisille. He olivat mielessäni näitä lauluja valitessani, siksi tämä ei varsinaisesti ole ’greatest hits’ -kokoelma. Laulut ovat suurimmalta osalta vanhempia tuotoksiani ja ennen kaikkea yhteislauluja, siksi toivon laulun tarttuvan kuulijoihimme ja vievän toivoa sekä tasan laittamisen sanomaa kaikkialle Jumalan maailmaan. Tällä levyllä uskon kätten evankeliumiin, oikeudenmukaisuuden ja solidarisuuden välttämättömyyteen. Siksi nämä ovat yhden asian, maailmanparannuksen lauluja. Liity joukkoon!” Jaakko Löytty kehottaa.

Kappalelista

1. Valaiskoon
2. Hyvät sanat – taivaallinen sävel
3. Martin Luther Kingin laulu
4. Tuuli työntää kulkijaa
5. Perintömaamme
6. Luomakunnan laulu
7. Orjalaiva
8. Siipirikko
9. Anna sydän avara
10. Kahden maan kansalainen
11. Notre Dame de Poponguine
12. Itkumuuri
13. Palmumatolla
14. On meillä unelma
15. Sateenkaariunia
16. Siunaa koko maailmaa

Tekijä
Jaakko Löytty
ISBN
6418722312815
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Formaatti
cd