Hyvä kysymys! (Alfa-materiaali) (Nicky Gumbel)

Sympaattinen, innostava ja harvinaisen helppolukuinen kirja käytännön uskonelämästä. Totuuden etsijöille ja uskosta vieraantuneille.

19,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-705 (Tuote)Osastot: , ,

– Onko elämässä mitään mieltä?

– Mitä tapahtuu, kun kuolemme?

– Kristinusko: tylsää, valhetta ja merkityksetöntä?

– Miksi ja miten lukisin Raamattua?

– Kuka Jeesus on?

Hyvä kysymys! Näin huudahtaessaan ihminen usein alkaa etsiä myös vastauksia. Nicky Gumbel osoittaa, että kristinuskosta löytyy jännittävä ja tyhjentävä vastaus aikamme ihmisen perimmäisiin kysymyksiin. Monet ovat menettäneet kosketuksen elävään kristillisyyteen ja silti tuntevat kaipausta ja kasvavaa halua tutustua hengellisiin asioihin.

Hyvä kysymys! on sympaattinen, innostava ja harvinaisen helppolukuinen Jeesuksen Kristuksen esittely. Nicky Gumbelin älykäs, tutkimukseen ja tietoon vankasti perustuva käsittelytapa takaa, että totuudenetsintä valtaa lukijan mielen ja sydämen.

Valtit:

-perusasiaa kristinuskosta

-evankelioiva

Kohderyhmät:

-alfakurssin osallistujat

NICKY GUMBEL on Alfa-kurssin perustaja. Hän opiskeli lakia Cambridgen yliopistossa ja teologiaa Oxfordin yliopistossa. Aiemmin hän toimi asianajajana, mutta on nyt Lontoossa toimivan Holy Trinity Brompton -seurakunnan kirkkoherra. Hän on kirjoittanut kristinuskosta useita kirjoja, joista on tullut myyntimenestyksiä.

Tekijä
Nicky Gumbel
ISBN
9524751399
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Kirjastoluokka
20.2
Koko
135 x 210 mm
Sivumäärä
240
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen