Hyvä johtaja ja oikeat kysymykset (John C. Maxwell)

39,00 25,00

tuotetunnus (SKU) KK-59344 (Tuote)Osastot: , ,

John Maxwell on johtajuudessaan hyödyntänyt kysymisen taitoa. Kysymysten avulla hän on oppinut ja kehittynyt, solminut yhteyksiä, haastanut itsensä, vahvistanut tiimiään ja kehittänyt yhä parempia ideoita. Kysymykset ovat kirjaimellisesti muuttaneet hänen elämänsä. Maxwell osoittaa, minkä vuoksi kysymykset ovat tärkeitä: mitä kysymyksiä johtajan on esitettävä itselleen ja mitä tiimilleen.

Maxwell on pyytänyt ihmisiä kaikkialta maailmasta kysymään häneltä mitä tahansa johtajuudesta. Saamistaan kysymyksistä hän valitsi vastatakseen seitsemänkymmentä. Niitä olivat muun muassa:

– Kuinka päästä alkuun johtajuudessa?

– Kuinka motivoida ihmistä, joka ei ole motivoitunut?

– Kuinka tehdä hyvää työtä kehnon johtajan alaisena?

– Milloin menestyneen johtajan on aika siirtyä uuteen tehtävään?

– Kuinka siirrän ihmisiä sisäpiiriini?

Kirja on seikkaperäinen, oivaltava vastaus kaikille, jotka eivät mielestään yllä parhaimpaansa. Jokaisella johtajalla on kasvunvaraa. Kirjan neuvot auttavat itse kutakin arvioimaan nykytilaansa ja laatimaan tehokkaan suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi. John C. Maxwell on laajalti maailmalla tunnettu johtajuuden asiantuntija. Hänen perustamansa INJOY Group on organisaatio, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä käyttämään mahdollisimman täydesti henkilökohtaisia voimavarojaan ja johtamiskykyjään. Seminaariensa, kirjojensa ja äänitteidensä kautta Maxwell rohkaisee, opettaa ja motivoi vuosittain yli miljoonaa ihmistä. Hän on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa, joista useita on julkaistu suomeksikin.

Tekijä
John C. Maxwell
ISBN
9789524757553
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
304
Sidonta
sidottu, kovakantinen