Hymytintti (Sirpa Sironen-Hänninen, Jukka Salminen (+ CD))

Kotiin tulee uusi vauva! Nokkelia ja syvällisiä runoja, puhutteleva kuvitus. Lopussa 20 runoa Jukka Salmisen sävellyksinä. Mukana CD, jossa laulut säveltäjän itsensä tulkitsemina.

28,00 7,20

tuotetunnus (SKU) KK-60137 (Tuote)Osastot: , , ,

Kotiin tulee uusi vauva! Aina ei kuitenkaan ole helppoa olla isoveli tai isosisko. Ilo ja ihmettely vuorottelevat monenlaisten muiden tunteiden kanssa. Tämän kirjan avulla lapsi käy läpi tunteitaan ja saa rohkeutta jutella niistä. Yhteinen hetki vahvistaa lapsen ja vanhemman suhdetta sekä vakuuttaa lapselle, että hän on yhtä rakas kuin ennenkin.

Jukka Salminen on säveltänyt osan kirjan runoista. Ne ovat kirjassa nuotitettuina ja liitteenä äänitteellä, jossa säveltäjä itse tulkitsee ne. Kuvitus Anita Polkutie.

Vuonna 2011 lastenhoitaja Sirpa Sironen-Hänninen sai tasavallan presidentin myöntämän mitalin tunnustuksena työstään Tammelan varhaiskasvatuksessa. Vuonna 2013 hänet valittiin vuoden lastenhoitajaksi. Häneltä on julkaistu lasten runo- ja laulukirjat Ipanakerä (Päivä 2013) ja Leppäkertun keinutuoli (2014), joiden laulut on säveltänyt Jukka Salminen, sekä Viuveli, vauveli (2017). Hämeenlinnalainen lauluntekijä Jukka Salminen on tullut tunnetuksi erityisesti lastenlauluistaan. Niitä on koulujen oppikirjoissa, Lasten virsi -kirjassa, useilla äänitteillä ja Jukan omissa laulukirjoissa. Laulut kuplivat iloa, ystävyyttä ja taivaan Isän suurta syliä. Vuonna 2002 Jukka Salminen voitti Salon lastenlaulukilpailun, ja vuonna 2009 kirkkohallitus palkitsi hänet elämäntyöpalkinnolla lauluntekijänä.

Tekijä
Sirpa Sironen-Hänninen, Jukka Salminen (+ CD)
ISBN
9789524756921
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
112
Formaatti
kirja + cd
Sidonta
sidottu, kovakantinen