Huutavan ääni (John Bevere)

”Jumala asettaa ennalleen profeetan tehtävän kääntääkseen kansansa sydämen itseään kohti.” Kirja käsittelee mm. aidon profeetallisen sanoman tunnistamista ja eksytyksen paljastamista.

20,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-11004 (Tuote)Osastot: ,

Jumala asettaa ennalleen profeetan tehtävän kääntääkseen kansansa sydämen itseään kohti. Usein tämä tehtävä on laimennettu pelkäksi tulevaisuuden ennustamiseksi tiedon tai viisauden sanoilla, kun sen pitäisi olla seurakunnan todellisen tilan paljastamista. Kyllästyneinä petkutukseen ja pinnalliseen julistamiseen me olemme valmiit vastaanottamaan aidon profetaalisen sanoman.

MIKÄ ON ”PROFEETAN PALKKA”?

Matteus 10:41 rohkaisee: ”Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan palkan. Onko se taloudellista menestystä? Emme näe Raamatun profeettojen kokeneen materiaalista menestystä. Onko se kunniaa ja asemaa? Ei, näemme profeettoja vailla kunnia… etenkin niiden tajolta, jotka ovat heitä lähinnä. Mikä on tuo palkka? Profeetat kuulevat, puhuvat ja näkevät tarkasti.

Kohtaaminen aidon profeetallisen sanan kanssa synnyttää sinussa halun ja pyrkimyksen tuntea ja totella elävää Jumalaa. Se luo kyvyn tunnistaa Jeesuksen. Kun Johannes Kastaja julisti parannusta ja taivaan valtakuntaa, raskaasti kuormitetut kansanjoukot tulivat ja saivat tämän näkökyvyn. Kärsivät ihmisjoukot kykenivät näkemään Jumalan pojan yksinkertaisessa puusepässä, kun taas tietoviisaat fariseukset, kirjanoppineet ja lainoppineet olivat sokeita hänelle. Enemmän kuin koskaan ennen, me tarvitsemme sydämiä, jotka kuulevat, mitä Henki sanoo seurakunnalle: ”Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.” Ilm 3:19

Tässä kirjassa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

– Aito vs. tekokääntymys

– Aito profeetallinen sanoma

– Väärien profeettojen tunnistaminen

– Elian voitelu

– Epäjumalanpalvelus Amerikassa

– Eksytyksen paljastaminen

Kirjan kirjoittanut John Bevere haluaa intohimoisesti nähdä ihmisten kokevan syvempää läheisyyttä Jumalan kanssa ja omaksuvan ikuisuuteen saakka ulottuvan näkökulman. John on kansainvälinen menestyskirjailija, jonka kirjoja on miljoonia yli 40 kielellä, ja hän on tehnyt myös palkittuja opetusmateriaaleja. Hän paljastaa teoksissaan läpitunkevia totuuksia haastaen ihmiset kohtaamaan Jumalan uudella tasolla. Hän puhuu ja isännöi tv-ohjelma The Messengeriä, joka näkyy 216 maassa, ja asuu vaimonsa Lisan ja neljän poikansa kanssa Coloradossa.

Tekijä
John Bevere
ISBN
9789525114904
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen