Homoseksualismi: Rakkautta – Rajoja (Pasi Turunen)

Tämä kirjanen on yksi kaivattu puheenvuoro. Siinä haetaan tasapainoa totuuden ja taipumusten, suvaitsevaisuuden ja suosion osoittamisen, rakkauden ja rajojen välillä.

9,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-1500 Osasto:

Eduskunta äänesti 28. syyskuuta 2001 laista, joka toteutuessaan mahdollistaa samaa sukupuolta olevien parisuhteiden virallistamisen. Perinteiset rajat kaadettiin rakkauteen vetoamalla. Keskustelu ei suinkaan ole ohitse. Päinvastoin. Kuten vasemmistoliiton Suvi-Anne siimes totesi tuoreeltaan: ”Parisuhdelaki oli vasta ensimmäinen askel.”

Tämä kirjanen on yksi kaivattu puheenvuoro. Siinä haetaan tasapainoa totuuden ja taipumusten, suvaitsevaisuuden ja suosion osoittamisen, rakkauden ja rajojen välillä.

Kirjassa käsitellään mm. seuraavia aiheita: Miten Alfred C. Kinseyn seksitutkimuksista alkoi kehitys, joka on johtanut tähän pisteeseen? Onko APA, joka poisti homoseksualismin tautiluokituksesta 1970-luvulla nyt normalisoimassa myös pedofilian? Miten parilakiesitystä perusteltiin ja mihin sillä tähdättiin? Kestävätkö lain perustelut kriittisen tarkastelun? Millä tavoin Raamatun opetus ihmisen luomisesta on pohja kaikelle sille, minkä kristitty ymmärtää seksuaalisuuden alueella hyväksyttävänä tai torjuttavana? Kuinka vastata eräisiin yleisimpiin homoseksualismin puolesta esitettyihin argumentteihin? Onko kristillisen seurakunnan oikeus opettaa ihmisen seksuaalisuudesta raamatullisen uskonnäkemyksen mukaan nyt haastettuna? Mitä esimerkit eri puolilta maailmaa kertovat poliittisen homoaktivismin yrityksistä vaientaa kriittiset äänet? Voiko kristitty olla homoseksuaali?

Tekijä
Pasi Turunen
ISBN
9515850991
ALV-prosentti
10,00 %