Hiljaisuudessa CD (Matti Makkonen)

Matti Makkonen taltioi Hiljaisuudessa -äänitteen taiteilijaprofessori Eva Ryynäsen erämaa-ateljeekirkon hiljaisuudessa Lieksan Vuonislahdessa lokakuussa 2016.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-60258 Osasto:

Matti Makkonen taltioi Hiljaisuudessa -äänitteen taiteilijaprofessori Eva Ryynäsen erämaa-ateljeekirkon hiljaisuudessa Lieksan Vuonislahdessa lokakuussa 2016. Levyn musiikki on kulkenut Makkosen mukana vuosia ja hän on esittänyt kappaleita niin konserteissa, runo-sello -hiljaisuuden retriiteissä, häissä kuin hautajaisissa. Mukana on erityisesti sellolla esitettäviksi sopivia kansansävelmiä sekä klassikoita kuten Bachin Air, Hämäläisen Lapinäidin kehtolaulu, Järnefeltin Kehtolaulu, Lindbergin Vanha virsi Taalainmaalta, Rydmanin Niin kaunis on maa ja Saint-Saënsin Joutsen.

– ”Lähes koko aikuisikäni olen soittanut sellolla, joka ennen minua kuului mm. säveltäjä Ahti Sonniselle. Sotaveteraani-selloni palveli aikanaan Karjalan laulumailla, mm. Aunuksen viihdytysjoukoissa. Aina Paaterissa soittaessani tuntuu kuin olisin selloni kanssa tullut kotiin. Kirkon seinähirret resonoivat ja hengittävät soiton kanssa.”

Tekijä
Matti Makkonen
ISBN
6420114006332
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Formaatti
cd