Hiljaisuuden muurin murtaminen (Jobst Bittner)

29,00

tuotetunnus (SKU) KK-61505 Osasto:

Hiljaisuuden muuri koskee meitä enemmän kuin voisi luulla. Siihen törmää joka käänteessä, olipa kyseessä sitten henkilökohtainen elämämme, perheemme, seurakuntamme, kaupunkimme tai kansakuntamme. Vaikeneminen on usein syynä kokemaamme sisäiseen kylmyyteen, yksinäisyyteen ja siihen tunteeseen, että olemme eksyneet pimeyteen. Kun murramme muurin, pystymme ottamaan vastaan Jumalan mittaamattomia siunauksia ja saamme voimaa muuttaa ympäristöämme Hänen rakkaudellaan.

Jokaisella kansakunnalla on omat taakkansa ja traumansa, jotka siirtyvät sukupolvilta toiselle. Hiljaisuuden muuri estää sovituksen, parantumisen ja eheytymisen.

Saksalainen pastori, teologi ja aktivisti Jobst Bittner kirjoittaa Saksan historian kokemusten valossa. Hitler ja holokausti toivat Saksaan hengellisen pimeyden ja sulkivat kokonaisia sukupolvia hiljaisuuden muurin taakse. Tänä päivänä Saksa on siunattu, ”ansaitsemattoman armon” maa. Hiljaisuuden muuri on murrettu Saksassa ja niin voi tapahtua myös sinun elämässäsi, perheessäsi ja kansakunnassasi?

Sekoittamalla kiehtovalla tavalla historiaa, teologiaa ja psykologiaa Jobst Bittner tarjoaa rohkean ja terävän näkökulman hiljaisuuden muuriin ja osoittaa, että menneisyyden painolastista voi päästä vapaaksi. Kirja on voimakas ja käytännöllinen kannanotto ja hengellinen opas, joka auttaa meitä saamaan arvovaltamme takaisin. Niin tapahtuu, kun kitkemme tuhoisan taipumuksemme peitellä menneisyyttä. Kirja rohkaisee tutkimaan sukujemme historiaa, löytämään uudelleen uskomme juutalaiset juuret ja lähtemään liikkeelle asioiden muuttamiseksi.

Kun muuri on murrettu, aito parantuminen, eheytyminen ja muutos voivat alkaa.

Jobst Bittner on TOS Ministries -palvelujärjestön perustaja Tübingenistä, Saksasta. Hän aloitti Elämän marssi -toiminnan (March of Life), joka on vuoteen 2018 mennessä levinnyt 14 kansakuntaan ja 350 kaupunkiin ja on maailman suurin holokaustin muistotapahtuma. Uraauurtavan palvelutyönsä lisäksi Jobst Bittner kiertää konferenssipuhujana kaikilla mantereilla.

Tekijä
Jobst Bittner
ISBN
9789525865561
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
227 mm x 155 mm x 11 mm
Sivumäärä
222
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen