Hetki Jeesuksen kanssa (Auvo Helminen)

Tähän kirjaan pastori Auvo Helminen on koonnut raamatunjakeita, jotka ovat hänelle tärkeitä. Hän on kerännyt helmiä Raamatusta viidenkymmenen vuoden ajalta.

19,00

tuotetunnus (SKU) KK-9675 Osasto:

Onko Raamatussa jokin jae, jolla on erityistä merkitystä sinulle? Se on jae, jota Jumala käytti rohkaisemaan sinua. Tai se on jae, joka koitui pelastukseksesi jossain elämäsi tilanteessa. Tai se voi olla jae, joka muutti elämäsi. Voihan se olla jae, jonka sait muistoksi merkkipäivänäsi tai jossakin elämäsi käännekohdassa. Nämä raamatunjakeet kulkevat mukanasi ja toimivat majakkoina elämän haasteissa. Ne tukevat ja antavat suuntaa. Niihin on hyvä palata yhä uudestaan.

Tähän kirjaan pastori Auvo Helminen on koonnut raamatunjakeita, jotka ovat hänelle tärkeitä. Hän on kerännyt helmiä Raamatusta viidenkymmenen vuoden ajalta. Ne on järjestetty kokonaisuudeksi, jonka avulla lukija kulkee Raamatun läpi yhden vuoden aikana. Löydät kirjasta siunauksen helmen vuoden jokaiselle päivälle. Kaikkia vastauksia ei anneta, vaan kunkin päivän ajatuksista riittää pohtimista koko päivälle.

Hetki Jeesuksen kanssa on suunniteltu kiireisille ihmisille, jotka haluavat viettää joka päivä hyödyllisen hetken Jeesuksen, lihaksi tulleen Sanan, kanssa. Nämä hetket johtavat siihen, että vuoden kuluttua kristillinen kokemuksesi on rikkaampi. Auvo Helmiseltä ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Rakkauden käskyt (Kirjatoimi 1976), Hän ja koko valtakunta (Kirjatoimi 1992) sekä Vastaus löytyy Raamatusta (Kirjatoimi 1997). Lisäksi hän on toimittanut kirjan Suunnan muutos (Kirjatoimi 2007).

Tekijä
Auvo Helminen
ISBN
9789516294929
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
370
Sidonta
Sidottu, kovakantinen