Herätyssaarnaaja Pentti Tynjälä (Pauli Rahkonen)

20,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-4348 (Tuote)Osastot: ,

Herätyssaarnaaja Pentti Tynjälä syntyi 1921 Alajärvellä maanviljelijän poikana. Ilmoittautui vapaaehtoiseksi talvisotaan ja samoin myös jatkosotaan. Avioitui sodan aikana. Korkeimman käsi tarttui perheen elämään, sodan jälkeen, vaimon tullessa uskoon. Nähdessään vaimossaan Jumalan ihmeellisen työn, kovia kokenut sotilas polvistui alttarilla ja luovutti elämänsä kokonaan Jumalan käsiin. Jumala kutsui Pentti Tynjälän kokoaikaiseen julistustyöhön. Vaikka maassamme elettiin taloudellisesti hyvin puutteellista aikaa, Kutsuja osoitti uskollisuutensa koetustenkin keskellä, koko perhe sai kokea, että heiltä ei mitään koskaan puuttunut. Tunnusomaista Pentti Tynjälän opetuksessa nuoremmille lähijöille on aina ollutkin: ’jos Jumala on kutsunut, Hän pitää huolen ja antaa tehtävää..”

Pentti Tynjälä on ollut arvostettu puhuja eri herätysliikkeiden keskellä. Suurimman osan miehuutensa palvelusvuosista hän on suorittanut Vapaakirkon seurakuntien keskellä, kahtena viime vuosikymmenenä ’ myös Baptistiseurakuntien keskellä.

Hän on Herätyssaarnaaja, jollaista harvoin tapaa. Sanoma on aina selkeästi jakanut kuulijat kahteen leiriin. Jokainen on joutunut ratkaisun paikalle. Suuri on ollut se joukko, joka yli viidenkymmenen palvelusvuoden aikana on tullut uskoon hänen kokouksissaan.

Ihmisenä Pentti Tynjälä on lämminsydäminen, yhdenasian mies, jolla vielä yli kahdeksankymmentävuotiaanakin on palava rakkaus Jeesukseen ja Hänen Valtakuntansa työhön. Pentti Tynjälä on antanut kunnioitettavan ja mieliin painuvan esimerkin niille jotka ovat hänet tunteneet. Tämä kirja on kertomus Jumalan kutsumisesta, valinnasta, voitelusta, uskollisuudesta ja huolenpidosta.

Tekijä
Pauli Rahkonen
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
125
Sidonta
Sidottu, kovakantinen