Herätysliikkeen huominen (Matti Pyykkönen)

Nykykristillisyyden pinnallisuus johtaa harhaan vilpittömienkin ihmisten uskon.

19,00

tuotetunnus (SKU) KK-10148 (Tuote)Osastot: , ,

VETERAANIJULISTAJA KANTAA VASTUUTA

Nykykristillisyyden pinnallisuus johtaa harhaan vilpittömienkin ihmisten uskon.

MATTI PYYKKÖNEN on veteraanijulistaja. Hänellä on vankka kokemus sekä seurakuntatyöstä Suomessa että lähetystyöstä monissa eri maissa. Hän on herätyksen mies, joka kantaa vastuuta.

Elämyksiä ja tunteita markkinoidaan lisääntyvästi hengellisellä kentällä yleisön saavuttamiseksi. Matti Pyykkönen ottaa kantaa tervehdyttävästi. Kirja sisältää raamatullista opetusta monesta nykyvirtauksesta – eikä ainoastaan tekijän oman Helluntaiherätyksen piirissä, vaan muissakin ns. karismaattisissa yhteyksissä.

Saako Jumalan Sana olla sekä perustus että suunnannäyttäjä?

Jos – silloin herätysliikkeellä on valoisa huominen.

Helluntaiherätyksen kirkkokunta-asiasta on sanottava, että keskustelu Raamatun ilmoittamasta paikallisseurakunnasta olisi pitänyt käydä perusteellisesti ennen kirkkokuntalinjalle lähtemistä. Hätähuuto tässä kirjassa voi kuitenkin vielä olla avuksi Raamatun totuutta rakastaville seurakunnille ja yksityisille seurakuntalaisille. Uskovien on varustauduttava Pyhän Hengen viisaudella ja voimalla sielujen sadonkorjuuseen näinä Jeesuksen paluun aattohetkinä.

”Tunnen kirjoittajan läheisesti monen vuoden ajalta ja tiedän hänen Jumalan edessä synnyttäneen tämän kirjan rukoillen ja vastuunsa tuntien. Nöyrällä opetuslapsen mielellä luettuna tämä kirja kantaa hyvää hedelmää.”

– Veikko Manninen  kirjan esipuheesta.

Tekijä
Matti Pyykkönen
ISBN
9789515852007
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
160
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen