Hän parantaa särjetyt sydämet (Mikko Laine)

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-62996 Osasto:

Voi, kunpa me jo voisimme tajuta! Elämä ei ole komedia, vaikka me joskus saammekin nauraa sydämemme kyllyydestä. Se ei myöskään ole tragedia, vaikka vaellukseemme mahtuisikin paljon kyyneleitä. Samoin elämä ei ole farssi eli sellainen näytelmä, josta emme oikein tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa! Mikä siis elämä on? Se on rakkaustarina – tuhansien vuosien rakkaustarina, joka ikuisuuden alkaessa kestää vielä ikuisuuksia! Sinun ei siis tarvitse etsiä romantiikan kaipuuseesi tyhjää korviketta tämän maailman juorupalstoilta tai hömppäsarjoista, se avautuu eteesi Raamattusi sivuilta, ja se on niin totta kuin vain tosi voi olla totta: ja kuten sanottua – se jatkuu ikuisuuksia!

Mikko Laine janoaa Sanan sielunhoidollista antia ja tutkii sitä mielellään kommentaarien ja sanakirjojen kautta. Hän on vuosien mittaan tehnyt löytöjä muun muassa rukouksesta, profeetallisuudesta ja siitä, miten Jeesuksessa toteutuvat Vanhan Testamentin esikuvat. ”Nämä tekstit ovat syntyneet hengelliseen nälkääni ja toisaalta kipuihini”, Mikko Laine kertoo.

Siksipä ne puhuttelevatkin niin lämpimästi ja hoitavat lukijaansa! Ihastuttavalla ja herkällä otteella Mikko jakaa riemun siitä, että Herra haluaa olla meitä lähellä. Kohtaamme Hänet Sanassa ja rukouksessa. Kaiken lisäksi Jumalan rakkaus ja huolenpito on erittäin konkreettista!

”Haluaisin varovasti ja taidollisesti leikata herkällä ja pienellä sirpillä Hänen kallista, elämän myrskyissä lakoontunutta viljaansa”, Mikko Laine sanoo. Hän toivoo kirjansa ilahduttavan jokaista, joka rakastaa Jeesuksen lisäksi Hänen lohduttavaa, rakentavaa ja parantavaa sanaansa.

Tekijä
Mikko Laine
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Sivumäärä
265
Sidonta
pehmeäkantinen