Haalaripukuinen enkeli – Tositarinoita Tansaniasta (Marja-Leena Nieminen, Risto T. Nieminen)

Tarina kuljettaa lukijoita odottamattomasta tarinasta toiseen. Arvaamattoman arjen keskelle ilmaantuu enkeleitä milloin haalaripukuisena, milloin talkooporukkana kuokkineen, milloin lehmän hahmossa.

30,00

tuotetunnus (SKU) KK-63667 (Tuote)Osastot: ,

Lääkäri tuskin osaa varautua siihen, että koko sairaala pimenee kesken öisen keisarileikkauksen eikä taskulamppua löydy. Tai siihen, että leikkauspöydälle tuodaan leopardin raatelema tajuton paimenpoika.

Pappikaan ei aavista kuljettavansa erämaitten halki sementtisäkkejä, auton täydeltä kyytiä tarvitsevia, pelastavansa sairaalan sähköjärjestelmää tai rakentavansa kirkkoja.

Haalaripukuinen enkeli – Tositarinoita Tansaniasta kuljettaa lukijoita odottamattomasta tarinasta toiseen. Arvaamattoman, joskus raastavankin arjen keskelle ilmaantuu enkeleitä milloin haalaripukuisena, milloin talkooporukkana kuokkineen, milloin lehmän hahmossa.

Se kertoo sekä elämän kovuudesta ja ihmisten raakuudesta että tansanialaisten ilosta, ystävyydestä ja luottamuksesta. Tarinoista kuultaa pettymystenkin tullessa hyvän Jumalan johdatus.

Marja-Leena ja Risto T. Nieminen muuttivat Tansaniaan, ja Tansania muutti heidät. Nyt he kertovat tarinansa kahdelta kaudeltaan lähetystyössä.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Marja-Leena Nieminen on toiminut lääkärinä 36 vuotta, pääosan terveyskeskuslääkärinä ja apulaisylilääkärinä.

Teologian tohtori Risto T. Nieminen on tehnyt 40 vuoden työuransa pappina, viimeksi Mikkelin maaseurakunnan kirkkoherrana.

Tekijä
Marja-Leena Nieminen, Risto T. Nieminen
ISBN
9789523961302
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Koko
170 x 240 mm
Sivumäärä
367
Formaatti
kovakantinen
Sidonta
lankasidonta