Ettei tarvitse pelätä (Lea Kujanpää)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: Uusi painos tulossa
Kuuluuko opetus henkivalloista ev.lut. kirkon piiriin? Ohitetaanko Raamattu ja kysymysten kanssa painiskeleva ihminen, jos aiheesta vaietaan? Käsittelyssä kristinuskon marginaalinen alue.

34,00

tuotetunnus (SKU) KK-15206 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
Uusi painos tulossa
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Kuuluuko opetus henkivalloista evankelisluterilaisen kirkon piiriin? Ohitetaanko Raamattu ja kysymysten kanssa painiskeleva ihminen, jos aiheesta vaietaan? Tämä kirja käsittelee kristinuskon marginaalissa olevaa aluetta. Se antaa puheenvuoron myös kirkontyöntekijöille, jotka ovat työssään kohdanneet henkivaltoihin liittyviä asioita. Kirja tarjoaa lisäksi käytännöllisiä ohjeita niille, jotka toimivat näiden teemojen parissa.

Piispa Seppo Häkkinen kirjasta:

’Yhä useammin seurakunnissa kohdataan ihmisiä, jotka pyytävät rukousta varjeltuakseen tai vapautuakseen pahan vallasta. Nykyaikanakin tarvitaan opetusta henkivalloista ja tervettäsuhtautumista pahan kohtaamiseen. Kirjassa tarkastellaan henkimaailman asioita Raamatun ja kristillisen tradition näkökulmasta. Suosittelen kirjaa niille, jotka joutuvat tekemisiinnäiden kysymysten kanssa. Kirjan pääviesti on, että Jeesus on pahan vallan voittaja ja kristitty saa olla hyvässä turvassa uskoessaan häneen.’

Lea Kujanpää on Kansan Raamattuseuran koulutusjohtaja ja pappi, jolle rukous on elämän kantava voima. Hänen edellinen kirjansa Rukouksen matkassa rohkaisee lukijaa kysymään itseltään:

Entäpä jos rukouksellani on valtava merkitys, mutta en vain ole huomannut sitä?

Tekijä
Lea Kujanpää
ISBN
9789516557352
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Kirjastoluokka
25
Koko
134 x 210
Sivumäärä
285
Formaatti
sidottu