Eteenpäin uskossa -elämä Jumalan voimassa (Polku -osa 3) (Maarit ja Timo Aro-Heinilä)

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-10122 (Tuote)Osastot: ,

Eteenpäin uskossa – Elämä Jumalan voimassa

Tämä Polun kolmas kirja sisältää Nokia Mission Eteenpäin uskossa -ryhmien opetusaiheet, jotka valottavat eri puolia uskonelämästä, jotta uskova voisi arjessaan elää jatkuvasti Jumalan voimassa. Kirjassa käsitellään mm. Pyhän Hengen täyteyttä, ehtoollista, seurakuntayhteyttä ja evankeliointia. Lopuksi esitellään Nokia Missio Church ja sen arvot. ”Uudelle polulle” ja ”Täyteen vapauteen” -kirjojen myötä alkanut ja tässä kirjassa jatkuva opetus täydentyy vielä aikanaan kirjasarjalla solujohtajakoulutuksesta. Yhdessä nämä opetukset muodostavat Nokia Mission Polun.

Timo Aro-Heinilä valmistui v. 1988 teologian maisteriksi Åbo Akademista. Toistakymmentä vuotta hän palveli seurakuntapappina. Vuodesta 2004 lähtien hän on toiminut Nokia Mission koulutusvastaavana. Hän on myös hengelliseen johtajuuteen valmentavan oppilaitoksen, The Master´s Institute Finlandin (MIF) johtaja.

Maarit Aro-Heinilä on peruskoulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja toimii Nokia Missiossa miehensä Timon työparina, erityisvastuualueenaan Nokia Mission polun ja soluseurakuntanäyn kehittäminen.

Uudistaessaan perheemme vuonna 2000 Jumala antoi meille näyn Jumalan ennalleen asettamista perheistä, jotka vievät evankeliumia eteenpäin. Haluamme perheenä olla tästä esimerkkinä. Sinunkin perheesi voi olla mukana tässä Jumalan liikehdinnässä, kun lähdet kulkemaan polulla eteenpäin, kasvamaan uskossasi.

Timo ja Maarit Aro-Heinilä

Tekijä
Maarit ja Timo Aro-Heinilä
ISBN
9789525674101
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
184
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen