Eteenpäin! – Pientä puhetta Paavalista ja pelastuksesta (Keijo Rainerma)

Millainen oli apostoli Paavali ja hänen elämänsä? Kun kysymme, mikä oli hänen sanomansa, kysymme oikeastaan, mitä on kristinusko. Näihin kysymyksiin vastaa rovasti Keijo Rainerma Raamatun dokumenttien valossa ja Paavalin pääkirjeen Roomalaiskirjeen tutkistelussa.

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-62208 Osasto:

Oletko koskaan ajatellut historian merkkihenkilön kuvaa tai patsasta katsoessasi, onko hän oikeasti ollut tuon näköinen?  Enemmän kuin muut, on kristinuskon sanomaa vienyt eteenpäin apostoli Paavali. Hänen kääntymisensä kristittyjen vainoojasta Jeesuksen seuraajaksi ja uskon tunnustajaksi on kääntymiskertomuksista tunnetuin. Lähes kaikki hänen kirjeensä seurakunnille ja kristityille ovat säilyneet 2000 vuotta ja vaikuttaneet maailmanhistoriaan ja ihmisten elämään.

Millainen oli apostoli Paavali ja hänen elämänsä? Kun kysymme, mikä oli hänen sanomansa, kysymme oikeastaan, mitä on kristinusko.  Näihin kysymyksiin vastaa rovasti Keijo Rainerma Raamatun dokumenttien valossa ja Paavalin pääkirjeen Roomalaiskirjeen tutkistelussa. ”Eteenpäin!” voisi hyvinkin olla Paavalin tunnussana. Evankeliumin saarnaaja ja sanoma sytyttää ja valloittaa yhä.  Ja vaikka pian itse kukin meistä vuorollaan näkee, pitääkö evankeliumin sanoma paikkansa, on hyvä ja oikea hetki nyt varmistua siitä, mitä tarkoittaa, että on kristitty.

Tekijä
Keijo Rainerma
ISBN
9789518888409
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sivumäärä
250
Sidonta
Nidottu