Et ole yksin (Jarkko Haapanen)

27,90

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-60090 (Tuote)Osastot: ,

Kansanlähetysopiston suositun raamattuopettajan Jarkko Haapasen esikoisteos. Oman isän sairastuminen ja kuolema oli Haapaselle raskasta.

”Lohtua toi kuitenkin usko siihen, että isä on nyt paremmassa paikassa. Raskas isku isän menetys oli veljelleni, jonka masennus syveni näiden tapausten jälkeen. Hän kaipasi isänsä luo. Ennen itse aiheutettua kuolemaansa hän kirjoitti viestin, jossa luki: ”Jeesus on ylösnousemus ja elämä.” Isäni kuolemasta ei ollut ehtinyt kulua vielä vuottakaan kun menetin veljeni.

Miksi Jumala antoi isäni kuolla? Miksi hän ei pelastanut veljeäni monista rukouksista huolimatta?

Miksi tahdon kertoa kokemuksistani ja lopulta kirjoittaa tämän koko kirjan? Ensinnäkin siksi, että uskon parhaan lohdutuksen tulevan Jumalan omasta ilmoituksesta, Raamatusta. Siinä Jumala puhuu meille. Toiseksi siksi, että kun Jeesus ylösnousemuksensa jälkeen antoi opetuslapsilleen kaste- ja lähetyskäskyn, hän sanoi myös: ”minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matt 28:18-20).

On lohdullista tietää, ettemme ole koskaan yksin. Jeesus on meidän kanssamme, jopa pahimmissa kärsimyksissämme tai läheistemme kärsimyksissä. Kolmanneksi siksi, että on olemassa toivo siitä, että kerran kaikki kärsimys päättyy.”

Tekijä
Jarkko Haapanen
ISBN
9789516196247
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
210
Sidonta
sidottu, kovakantinen