Epäilijän kirjeet (Tri Gregory A. Boyd ja Edward K. Boyd)

Epäilijän kirjeissä tohtori Gregory Boyd ja hänen isänsä Edward Boyd keskustelevat monista kristinuskoa, seurakuntaa ja Raamattua koskevista asioista.

11,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-4770 Osasto:

Hei Greg!

Minusta ajatuksesi siitä, että ryhtyisimme keskustelemaan kristinuskosta, on hyvin kiinnostava, ja alan siihen mielelläni. Ja minullahan riittää aikaa… Kehotit minua esittämään kaikki mieleen nousevat vastaväitteet, ja niitä löytyy. Olen usein miettinyt, miten kaikkivaltias rakkauden Jumala on antannut kirkon tehdä pahojaan niin pitkään. Eikö sentään ole kyse Hänen seurakunnastaan maan päällä? Minusta ne teot, joita kirkko on tehnyt, riittävät todistamaan, ettei sillä ole kestävää elämänfilosofiaa… Odotan kovasti vastaustasi.

Rakkain terveisin, Isä

Epäilijän kirjeissä tohtori Gregory Boyd ja hänen isänsä Edward Boyd keskustelevat monista kristinuskoa, seurakuntaa ja Raamattua koskevista asioista.

• Miksi maailma on niin täynnä kärsimystä?

• Tietääkö Jumala tulevaisuuden?

• Miten voin uskoa Jeesuksen ylösnousemukseen?

• Miksi uskoisin, että Raamattu on hengestä syntynyt?

• Joutuvatko kaikki ei kristityt helvettiin?

• Miten voin olla pyhä ja syntinen samanaikaisesti?

Gregory Boyd aloitti tämän kirjeenvaihdon isänsä Edwardin kanssa siinä toivossa, että tämä oppisi tuntemaan Kristuksen. Kolmen vuoden ja 30 kirjeen jälkeen Edward Boyd, entinen agnostikko, oli valmis vaihtamaan epäilyn uskoon.

Epäilijän kirjeet on sekä erinomainen kristinuskon puolustus että apu niille, joita ”järkisyyt” estävät tulemasta Kristuksen tykö.

Tekijä
Tri Gregory A. Boyd ja Edward K. Boyd
ISBN
9516067433
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Kirjastoluokka
Lk. 23.31
Sivumäärä
352