Ennustus (David Wilkerson)

24,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-14207 (Tuote)Osastot: ,

Jumalan vartiomies David Wilkerson ylennettiin taivaallisiin 27.4.2011. David Wilkerson oli rakastava puoliso ja isä, hyljättyjen ja kipuilevien ystävä, peloton Kristuksen pelastavan voiman todistaja, hengellinen isä mitä erilaisimmille kilvoittelijoille. Kuusi vuosikymmentä hän palveli Jumalan tahtoa maailmanlaajan Kristuksen ruumiin parhaaksi. Hänen hengellinen perintönsä kirkastuu tässä teoksessa, erityisellä tavalla kirjan muistosivuilla.

Tässä kirjassa tapahtuu rajanveto eilispäivän ja huomisen … pelastavan totuuden ja kadottavan valheen … oikean ennustuksen ja väärän profetian välillä … jotta sinä kuulisit mitä pyhä Henki puhuu lopun seurakunnalle NYT!

Ketä voi uskoa lopun ajoista? Niin kuin Samuel kuuli Herran äänen, niin voi morsiusseurakunta tänäänkin kuulla Yljän matkaopastukset taivastempausta varten.

Morsiussielujen toiviotie Lue mm. seuraavista David Wilkersonin saarnoista opasteet: Viimeisen sukupolven seurakunnalle mitataan kirkkautta.  Morsiamen intohimo.  Kun hyvästä tulee parhaimman vihollinen.  Älä yritä edes ymmärtää – turvaa vain armoon. Miten jaksaa eteenpäin kun ajat muuttuvat pahemmiksi?  Kallis veri Jeesuksen.  Kestävä rukous on myös voittavaa rukousta.  Ihmeitä – rahatta ja ilmaiseksi.  Näin kutsut avuksesi korkeimman Jumalan.

Näky vuodelta 1974 yhteenvetona tässä kirjassa!

Muistosivuilta löytyy kaksi profeetallisesti huipputärkeää, ajankohtaista sanomaa taloudellisista järkytyksistä, mutta myös ehtoosateitten ihmeistä lopun päivinä.

Tekijä
David Wilkerson
ISBN
9789515852533
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Sivumäärä
239
Sidonta
nidottu