Elian päivät (Päivö T.Juntumaa)

Tuhansia vuosia sitten, profeetta Elian päivinä Jumalan omaisuuskansa oli suistumassa tuhoon epäjumalanpalveluksen tähden.

24,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-51281 (Tuote)Osastot: ,

Tuhansia vuosia sitten, profeetta Elian päivinä Jumalan omaisuuskansa oli suistumassa tuhoon epäjumalanpalveluksen tähden. Elian profetaalinen julistus ja palvelu toivat maalle ratkaisevan suunnanmuutoksen.

Yhdeksänsataa vuotta myöhemmin ”toinen Elia”, Johannes Kastaja, raivasi tietä Jumalan pojalle, Jeesukselle Kristukselle. Jeesus avasi ristinkuolemallaan ja ylösnousemuksellaan pelastuksen tien epäjumalanpalvelukseen hukkuvalle ihmiskunnalle.

Elian päivät palaavat vielä kerran, kun kaikkivaltias nostaa esille ”kolmannen Elian” tämän aikakauden lopulla. Kristuksen seurakunta valmistaa Elian Hengessä ja voimassa Israelia ja maailmaa Jeesuksen paluuta varten.

-P.T. Juntumaa

Päivö T. Juntumaan kirja Elian päivät nostaa kauan kaivatun ja juuri tähän aikaan sopivan näkökulman maailmanlaajuisen ja paikallisen seurakunnan profeetallisesta merkityksestä lopun ajassa. Elia on suurenmoinen esimerkki rohkeudesta, profeetan kutsumuksesta, Jumalan äänen kuulemisesta sekä heikkouden ja epäuskon hetkistä.

Pidän kirjasta erityisesti sen tähden, että se pitäytyy Jumalan Sanaan ja tuo sen pohjalta esiin arvioita ja rinnastuksia. Raitis ja innostava kirja! Antaa myös suuren määrän rouheita ja oivalluksia julistajille, pastoreille ja soluryhmien vetäjille.

– Paul Raja-aho

Kirjan päähenkilö on yksi Vanhan testamentin mielenkiintoisimpia hahmoja. Kuitenkaan hänestä ei ainakaan suomenkielellä ole kovin paljon kirjoitettu. Siksi Elian elämää tutkiva teos on tervetullut. Kirja tarjoaa historiallista taustatietoa ja ajatonta perussanomaa profeetan elämästä, mutta samalla se on ajankohtaisen kantaa ottava. Teksti on hengellisesti rakentavaa ja myös asenteita ravistelevaa.

– Klaus Korhonen

Koitukoon kirja rohkaisuksi kaikille, jotka haluavat pysähtyä ydinkysymysten äärelle ja olla sanoman kantajina tässä ajassa.

-Jorma Kuusinen

Tekijä
Päivö T.Juntumaa
ISBN
9789525866728
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Koko
13,5x21cm
Sivumäärä
225