Elämäni urheilukirurgina (Sakari Orava)

Professori Sakari Oravan ura hakee vertaistaan. Tässä teoksessa hän kertoo urastaan ja potilaistaan, joihin kuuluu jalkapallotähti David Beckhamin lisäksi useita maailman urheiluhuippuja.

35,00

tuotetunnus (SKU) KK-62646 Osasto:

Urheilukirurgi Sakari Oravan ura hakee vertaistaan. Amerikkalaiset ovat rankanneet hänet toistuvasti maailman parhaimmaksi urheilukirurgiksi.

Tässä teoksessa hän kertoo urastaan ja potilaistaan, joihin kuuluu useita maailman urheiluhuippuja, kuten Didier Deschamps, Haile Gebreselassie ja Manuela Di Centa. Myös Dubain sheikki ja Bahrainin prinssi ovat hänen entisiä potilaitaan. Orava onkin pystynyt rakentamaan kansainvälisiä yhteyksiä enemmän kuin kukaan toinen suomalainen lääkäri.

Lisäksi hän kertoo elämästään, johon mahtuu sekä hauskoja sattumuksia että jännittäviä ja vaarallisiakin tilanteita. Jumalan varjelus ja johdatus ovat seuranneet Oravaa hänen koko elämänsä ajan, ja hän myös on rukoillut potilaidensa puolesta.

Tarja Lappalainen on tietokirjailija, jonka aiemmat teokset ”Se oli yhtä tulihelvettiä” ja Martti Turtolan kanssa kirjoitettu ”Stalinin tappamat” ovat olleet myyntimenestyksiä. Sakari Orava puolestaan on kirjoittanut useita laajaa kiinnostusta herättäneitä lääketieteellisiä teoksia.

Tekijä
Sakari Orava
ISBN
9789523740266
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Sivumäärä
256
Sidonta
kovakantinen