DigiTietosanasto (Heikki Palva)

DigiTietosanasto on professori Heikki Palvan kirjoittaman kirjan sähköinen versio. Se valottaa vaikeiden sanojen ja vieraiden nimien mysteerejä. Se on omiaan opastamaan niin Raamatun syvällistä tutkijaa kuin satunnaista selaajaa. Teos sisältää yli 1100 Raamatun keskeisintä termiä selityksineen ja vapaan sanahaun.

39,00

tuotetunnus (SKU) KK-34 (Tuote)Osastot: , ,

DigiTietosanasto on professori Heikki Palvan kirjoittaman kirjan sähköinen versio. Se valottaa vaikeiden sanojen ja vieraiden nimien mysteerejä. Se on omiaan opastamaan niin Raamatun syvällistä tutkijaa kuin satunnaista selaajaa. Teos sisältää yli 1100 Raamatun keskeisintä termiä selityksineen ja vapaan sanahaun. Teoksen tekemisessä on käytetty raamatuntutkimuksen, arkeologian, kielitieteen ja monien muiden tieteenhaarojen uusimpia tutkimustuloksia hyväksi.

DigiTietosanasto on suosittu, professori Heikki Palvan kirjoittama Raamatun tietosanasto tietokoneversiona. Sisältää yli 1100 Raamatun keskeisintä termiä selityksineen ja vapaan sanahaun.

DigiTietosanasto valottaa vaikeiden sanojen ja vieraiden nimien mysteerejä. Se on ominaan opastamaan niin Raamatun syvällistä tutkijaa kuin satunnaista selaajaa. Sanasto on luotu vuoden 1992 raamatunkäännöksen nimien mukaiseksi. Teoksen tekemisessä on käytetty raamatuntutkimuksen, arkeologian, kielitieteen ja monien muiden tieteenhaarojen uusimpia tutkimustuloksia hyväksi.

Rekisteröityneille MikroRabbi/DigiRaamattu Pro käyttäjille DigiTietosanasto maksaa vain 25 e, tilaus täältä.

Laitteistovaatimukset

– Windows XP/Vista/7

– Kiintolevytilaa 60-700 Mt

– Internet-selain, esim. IE 8, Firefox 10 tai uudempi (Käyttö ei vaadi internet-yhteyttä.)

Luettelo kaikista hakusanoista.

Tekijä
Heikki Palva
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ALV-prosentti
24,00 %