DigiSanakirja (Aapeli Saarisalo)

DigiSanakirja on Aapeli Saarisalon kirjoittaman suositun Raamatun Sanakirjan sähköinen versio. Mukana on lähes 2300 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen sisältäen mm. paikannimiä, henkilöitä ja Raamatun käsitteitä.

39,00

tuotetunnus (SKU) KK-33 (Tuote)Osastot: , ,

DigiSanakirja on Aapeli Saarisalon kirjoittaman suositun Raamatun Sanakirjan sähköinen versio. Mukana on lähes 2300 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen sisältäen mm. paikannimiä, henkilöitä ja Raamatun käsitteitä. DigiSanakirjan käyttäminen rikastuttaa Raamatun tutkimistasi! Sen avulla voit kätevästi – vaikka kesken Raamatun luvun – tarkistaa Raamatussa käytettyjen termien ja nimien taustat. Helsingin yliopiston itämaisen kirjallisuuden professori Aapeli Saarisalo (1896-1986) oli kansainvälisesti tunnettu arkeologisten kaivausten kartoittaja ja orientalisti.

DigiSanakirja pohjautuu Aapeli Saarisalon tekemään kuudenteen painokseen yltäneeseen Raamatun Sanakirjaan. Mukana 2278 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen sisältäen mm. paikannimiä, henkilöitä ja Raamatun käsitteitä. Sanakirjan käyttäminen rikastuttaa Raamatun tutkimistasi! Ohjelman avulla voit kätevästi – vaikka kesken Raamatun luvun – tarkistaa Raamatussa käytettyjen termien ja nimien taustat.

Helsingin yliopiston itämaisen kirjallisuuden professori Aapeli Saarisalo (1896-1986), oli kansainvälisesti tunnettu arkeologisten kaivausten kartoittaja ja orientalisti. Suomessa Aapeli Saarisalo tunnettiin Israelin ystävänä ja kirjailijana.

DigiRaamatun käyttäjät voivat hakea raamatuntekstistä tutkittavan sanan ja DigiSanakirja näyttää sanaan liittyvän selityksen. Selityksissä olevia raamatunviittauksia pystyt lukemaan napsauttamalla niitä, jolloin DigiRaamattu näyttää kyseisen raamatunpaikan.

Rekisteröityneille MikroRabbi/DigiRaamattu Pro käyttäjille DigiSanakirja maksaa vain 25 e, tilaus täältä.

Laitteistovaatimukset

– Windows XP/Vista/7

– Kiintolevytilaa 60-700 Mt

– Internet-selain, esim. IE 8, Firefox 10 tai uudempi (Käyttö ei vaadi internet-yhteyttä.)

Luettelo kaikista hakusanoista.

Tekijä
Aapeli Saarisalo
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ALV-prosentti
24,00 %