DigiRaamattu Pro -paketti elinikäisellä käyttöoikeudella

59,00

HUOM! Tilaamalla tämän version, saat sähköiset käyttöoikeudet ja elinikäisen lisenssin valmiiksi siihen osoitteeseen, jolla teet tämä tilauksen. Jos haluat tilata lahjaksi tai käyttää jotain toista sähköpostiosoitetta, tilaathan erillisen lahjaversion.

Ohjelmisto toimitetaan DVD-levyllä ja mukana on myös tunnukset ja salasanat sähköiseen lataukseen.

Soveltuu kenelle tahansa Raamatun tutkimisesta kiinnostuneelle tai ammattilaiselle. Sisältää 10 ylivoimaista tuotetta:

– 1. DigiRaamattu (100+ teosta, tehokkaat suomenkieliset haut)

– 2. Digi-IRT (Iso Raamatun Tietosanakirja)

– 3. DigiNovum (UT:n kreikka-suomi interlineaarinen, sanakirja, jae jakeelta etenevä kommentaari)

– 4. DigiRaamattu 3D (virtuaalimatka Raamattuun)

– 5. DigiSanakirja (Aapeli Saarisalo)

– 6. DigiTietosanasto (Heikki Palva)

– 7. Kronologinen Raamattu (aikajärjestyksessä etenevä Raamattu)

– 8. Kronologisen Raamatun UT selitysteos

– 9. Kronologisen Raamatun VT selitysteos

– 10. RAAMATTU365.FI -pilvipalvelu ja sovellukset

1. DigiRaamattu sisältää yli 100 teosta: raamatunkäännöksiä (mm. suomalaisia, pohjoismaisia, englanninkielisiä ja alkukielisiä), kommentaareja, kirkkohistoriaa, hartauskirjallisuutta, opetusta ja raamatunlukuoppaita.

DigiRaamatun avulla voit vertailla eri käännöksiä kätevästi, kopioida tekstiä edistyneillä kopiointityökaluilla ja etsiä tehokkailla hakutoiminnoilla haluamiasi raamatunpaikkoja. Lisäksi voit kuunnella raamatuntekstejä puhuttuna pakettiin kuuluvalla MikroPuhe-puhesynteesillä. DigiRaamattu on suomenkielinen raamattuohjelma, joka ymmärtää muista ja muunkielisistä raamattuohjelmista poiketen myös ääkköset ja suomenkielen sijamuodot.

Tarkka teoslista

2. Digi-IRT on Iso Raamatun Tietosanakirjan (IRT) sähköinen versio. Se sisältää artikkeleita, Raamatun hakusanojen selitykset sekä niihin liittyviä havainnollistavia taulukoita, kaavioita ja luetteloita.

3. DigiNovum avaa Raamatun alkukielistä maailmaa nykyajan välineillä. Se sisältää UT:n kreikka-suomi interlineaarisen käännöksen, kreikka-suomi sanakirjan, jae jakeelta etenevän kommentaarin ja erityisartikkelit. Se on koottu sadoista tunnetuista selitysteoksista.

4. DigiRaamattu 3D on huikea virtuaalimatka Raamattuun. Liiku ja tutki ilmestysmajaa, Salomon temppeliä, Jerusalemin toista temppeliä tai kävele raamatunaikaisessa Jerusalemissa. Mukana mm. Liitonarkki, menora, näkyleipäpöydät, suitsutusalttari, uhrialttarit ja pesualtaat.

5. DigiSanakirja on Aapeli Saarisalon kirjoittaman suositun Raamatun Sanakirjan sähköinen versio. Mukana on lähes 2300 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen.

6. DigiTietosanasto on professori Heikki Palvan kirjoittama teos, joka valottaa yli 1100 Raamatun keskeisintä sanaa ja vierasta nimeä.

7. Kronologinen Raamattu on aikajärjestyksessä etenevä Raamattu. Voit lukea Raamatun siinä järjestyksessä kuin asiat ovat tapahtuneet. Kronologisessa Raamatussa lukija saa paremman yleiskuvan tapahtumien kulusta. On esimerkiksi mielenkiintoista lukea psalmeja niiden tapahtumien keskellä, jolloin niiden uskotaan kirjoitetun. Vastaavasti Uudessa testamentissa neljän evankeliumin tapahtumat on kiinnostavaa nähdä aikajärjestyksessä. Kronologinen Raamattu on lisäksi järjestetty siten, että sen avulla pystyt kätevästi lukemaan Uuden tai Vanhan Testamentin tai vaikka Raamatun kokonaisuudessaan läpi vuoden aikana.

8. Kronologisen Raamatun UT selitys avaa UT:n tapahtumien ja kirjoitusten taustoja ja merkityksiä. Näin lukijalle tulee selkeä ja ymmärrettävä kokonaiskuva.

9. Kronologisen Raamatun VT selitys avaa Vanhan Testamentin kronologiaa. Yli 500 sivuinen teos.

10. RAAMATTU365.FI pilvipalvelua voit käyttää sekä tietokoneella että kännykällä selaimen välityksellä ilman mitään ohjelma-asennuksia. Kehitämme myös sovelluksia, joilla voit käyttää ainakin osaa sisällöistä. Sovellukset ovat ladattavissa sovelluskaupoista. Asennuksen jälkeen saat laajemman valikoiman käännöksiä käyttöösi, kun kirjoitat sovellukseen RAAMATTU365.FI -tunnuksesi.

Laitteistovaatimukset: Tilantarve väh. 100 Mt. Windows 7 tai uudempi.

Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
EAN
6438355000088
ALV-prosentti
10,00 %