DigiRaamattu 2017 automaattinen päivitys + ILMAINEN 2018 päivitys

S U O S I T T E L E M M E : Sisältää seuraavat tuotteet: 1) DigiRaamattu (100+ teosta, tehokkaat suomenkieliset haut); 2) Digi-IRT (Iso Raamatun Tietosanakirja); 3) DigiNovum (UT:n kreikka-suomi interlineaarinen, sanakirja, jae jakeelta etenevä kommentaari); 4) DigiRaamattu 3D (virtuaalimatka Raamattuun); 5) DigiSanakirja (Aapeli Saarisalo); 6) DigiTietosanasto (Heikki Palva); 7) Kronologinen Raamattu (aikajärjestyksessä etenevä Raamattu); 8) Kronologisen Raamatun UT ja VT selitysteokset; 9) RAAMATTU365.FI -pilvipalvelu (31.1.2018 saakka) ja 10) RAAMATTU365.FI -mobiilisovellukset.

39,90 29,90

tuotetunnus (SKU) KK-59794 Osasto:

Toimitamme automaattisen päivityksen 29.5.2017 jälkeen tilanneille veloituksetta DigiRaamattu 2018 päivityksen.

Sisältää seuraavat tuotteet: 1) DigiRaamattu (100+ teosta, tehokkaat suomenkieliset haut); 2) Digi-IRT (Iso Raamatun Tietosanakirja); 3) DigiNovum (UT:n kreikka-suomi interlineaarinen, sanakirja, jae jakeelta etenevä kommentaari); 4) DigiRaamattu 3D (virtuaalimatka Raamattuun); 5) DigiSanakirja (Aapeli Saarisalo); 6) DigiTietosanasto (Heikki Palva); 7) Kronologinen Raamattu (aikajärjestyksessä etenevä Raamattu); 8) Kronologisen Raamatun UT ja VT selitysteokset; 9) RAAMATTU365.FI -pilvipalvelu (31.1.2018 saakka) ja 10) RAAMATTU365.FI -mobiilisovellukset.

Huom! automaattinen päivitys jatkuu vuosittain automaattisesti jos et peru sitä.

1. DigiRaamattu sisältää yli 100 teosta: raamatunkäännöksiä (mm. suomalaisia, pohjoismaisia, englannin- kielisiä ja alkukielisiä), kommentaareja, kirkkohistoriaa, hartauskirjallisuutta, opetusta, raamatunlukuoppaita ja Kronologisia Raamattuja (eli aikajärjestyksessä eteneviä) selityksineen. Ohjelman avulla voit vertailla eri käännöksiä kätevästi, kopioida tekstiä edistyneillä kopiointityökaluilla ja etsiä tehokkailla hakutoiminnoilla haluamiasi raamatunpaikkoja. Lisäksi voit kuunnella raamatuntekstejä puhuttuna pakettiin kuuluvalla MikroPuhe-puhesynteesillä. DigiRaamattu on suomenkielinen raamattuohjelma, joka ymmärtää muista ja muunkielisistä raamattuohjelmista poiketen myös ääkköset ja suomenkielen sijamuodot.

2. Digi-IRT on Iso Raamatun Tietosanakirjan (IRT) sähköinen versio. Se sisältää artikkeleita, Raamatun hakusanojen selitykset sekä niihin liittyviä havainnollistavia taulukoita, kaavioita ja luetteloita.

3. DigiNovum avaa Raamatun alkukielistä maailmaa nykyajan välineillä. Se sisältää UT:n kreikka-suomi interlineaarisen käännöksen, kreikka-suomi sanakirjan, jae jakeelta etenevän kommentaarin ja erityisartikkelit. Se on koottu sadoista tunnetuista selitysteoksista. Erityisartikkelit käsittelevät tausta- ja lisätietoja sekä teologisia aiheita.

4. DigiRaamattu 3D on huikea virtuaalimatka Raamattuun. Liiku ja tutki ilmestysmajaa, Salomon temppeliä, Jerusalemin toista temppeliä tai kävele raamatunaikaisessa Jerusalemissa. Mukana mm. Liitonarkki, menora, näkyleipäpöydät, suitsutusalttari, uhrialttarit ja pesualtaat.

5. DigiSanakirja on Aapeli Saarisalon kirjoittaman suositun Raamatun Sanakirjan sähköinen versio. Mukana on lähes 2300 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen.

6. DigiTietosanasto on professori Heikki Palvan kirjoittama teos, joka valottaa vaikeiden sanojen ja vieraiden nimien mysteerejä. Teos sisältää yli 1100 Raamatun keskeisintä termiä selityksineen ja vapaan sanahaun.

7. Kronologinen Raamattu on aikajärjestyksessä etenevä Raamattu. Voit lukea Raamatun siinä järjestyksessä kuin asiat ovat tapahtuneet. Kronologisessa Raamatussa lukija saa paremman yleiskuvan tapahtumien kulusta. On esimerkiksi mielenkiintoista lukea psalmeja niiden tapahtumien keskellä, jolloin niiden uskotaan kirjoitetun. Vastaavasti Uudessa testamentissa neljän evankeliumin tapahtumat on kiinnostavaa nähdä aikajärjestyksessä. Kronologinen Raamattu on lisäksi järjestetty siten, että sen avulla pystyt kätevästi lukemaan Uuden tai Vanhan Testamentin tai vaikka Raamatun kokonaisuudessaan läpi vuoden aikana.

8. Kronologisen Raamatun UT ja VT selitysteokset avaavat tapahtumien ja kirjoitusten taustoja ja merkityksiä. Näin lukijalle tulee selkeä ja ymmärrettävä kokonaiskuva. Kumpikin selitysteos on todella laaja yli 500 sivuinen paperilla.

9. RAAMATTU365.FI -pilvipalvelun avulla voit käyttää tuttuja sovelluksia selaimellasi missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Pilvi-palvelumme on osin jopa kehittyneempi kuin perinteinen työpöytäversiomme.

10. RAAMATTU365.FI -mobiilisovellukset on saatavilla sovelluskaupasta ilmaiseksi Androidille ja IOS:lle. Asennuksen jälkeen saat laajemman valikoiman käännöksiä käyttöösi, kun kirjoitat sovellukseen RAAMATTU365.FI -tunnuksesi.

Tehokas ja laaja raamattuohjelma

Sisältää yli 100 teosta: raamatunkäännöksiä (mm. suomalaisia, pohjoismaisia, englanninkielisiä ja alkukielisiä), kommentaareja, kirkkohistoriaa, hartauskirjallisuutta, opetusta ja raamatunlukuoppaita. Lisäksi se sisältää DigiRaamattu 3D:n (Virtuaalimatka Raamattuun) ja Kronologisia Raamattuja (eli aikajärjestyksessä eteneviä) selityksineen. DigiRaamattu sopii niin satunnaiseen Raamatun lukemiseen kuin opiskeluun tai vaikka yleissivistykseksi. Ohjelman avulla voit vertailla eri käännöksiä kätevästi, kopioida tekstiä edistyneillä kopiointityökaluilla, etsiä tehokkailla hakutoiminnoilla haluamiasi raamatunpaikkoja ja lisäksi voit kuunnella raamatuntekstejä puhuttuna pakettiin kuuluvalla MikroPuhe-puhesynteesillä. Tarkka teoslista

Saumaton yhteistyö

DigiRaamattu toimii yhdessä muiden tuoteperheeseen kuuluvien ohjelmien (Digi-IRT, DigiNovum, DigiSanakirja ja  DigiTietosanasto) kanssa erinomaisesti yhdessä.

Helpompi tapa lukea Raamattua!

Voit avata useita raamatunkäännöksiä samanaikaisesti ja linkittää ne toisiinsa. Kun selaat jotain käännöstä, muut linkitetyt käännökset seuraavat rinnalla. Näin pystyt hyvin tekemään vertailuja eri käännösten välillä, joita DigiRaamatussa on noin kahdeksankymmentä! Ohjelma näyttää Jeesuksen sanat punaisella tekstillä suosituimmissa käännöksissä.

Monipuoliset hakuominaisuudet

DigiRaamatussa voit valita kolmesta erilaisesta hakumahdollisuudesta kulloinkin käyttökelpoisimman. Käytössäsi on myös suomen kielen perusmuotohaku. Se löytää tietyn sanan kaikki tekstissä esiintyvät taivutusmuodot. Sanahaussa on mahdollisuus tehdä haku kerralla useampaan käännökseen. Valittavissa on valmiita yhdistelmiä, kuten haku kirkkoraamatuista, suomenkielisistä raamatuista jne. Hakutulokset useamman käännöksen hausta voi valita joko yhdistettynä yhteen jaelistaan tai jokainen käännös omaan jaelistaansa.

DigiRaamattu -puhuva raamattuohjelma

Mikropuhe-puhesynteesin avulla tekstiä voi myös kuunnella. Puheen sävyjä voit itse vapaasti muunnella.

Helppokäyttöisyys

DigiRaamatussa raamatunkäännösten valinta on nopeaa, ja halutun tekstinkohdan saa esiin nopeasti. Perustoiminnot ovat hyvin esillä ja tarvittaessa ohjelmaa voi muokata omien käyttötarkoitusten mukaiseksi. Rikas sisältö ja toimintojen selkeys tekevät DigiRaamatusta jokaisen raamatunlukijan unelman. Ohjelma on suomenkielinen.

Laitteistovaatimukset:

– Windows Vista/7/8/10

– Kiintolevytilaa 100 Mt

– ajantasainen Internet-selain (Käyttö ei vaadi internet-yhteyttä.)

MAC / Linux:

– Osa tuotteista toimii Wine-emulaattorin avulla myös Mac- ja Linux-ympäristössä. Ohjeita asennukseen nettisivuilta http://www.digiraamattu.fi.

Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2017