Diakonia. Nyt. Näkökulmia vaikuttavaan auttamistyöhön (Saara Huhanantti, Veera Wallenius)

39,90

tuotetunnus (SKU) KK-63011 Osasto:

Mitä diakonia on 2020-luvulla ja mihin sitä haastetaan tulevaisuudessa? Ajankohtainen artikkelikokoelma laajentaa diakoniatyön käsitettä hätä- ja ruoka-avusta laajempaan ja vaikuttavampaan auttamistyöhön. Teos kuvaa raikkaasti ja avarakatseisesti uudenlaisia työn tekemisen tapoja, yhteistyön ja vaikuttamisen mahdollisuuksia sekä diakonian roolia osana yhteiskunnan palveluverkostoja.

Teos sopii diakonian kentällä työskenteleville työn kehittämisen tueksi sekä oppikirjaksi laajasti kirkon alan opintoihin. Lisäksi se avaa diakoniatyötä yhteistyökumppaneille ja päättäjille.

Kirjoittajina on diakoniatyön ammattilaisia sekä työtä ulkopuolelta katsovia asiantuntijoita: Mervi Aalto-Kallio, Laura Arikka, Tiina Haukijärvi, Heikki Hiilamo, Kaisamari Hintikka, Saara Huhanantti, Tarja Huttunen, Kirsi Jaakonaho, Hanna Kelokaski, Jyri Komulainen, Terhi Lahdensalo, Elina Leppihalme, Erica Mäkipää, Minna Törrönen, Veera Wallenius, Katri Valve, Varpu Wiens ja Joakim Zitting.

Saara Huhanantti on sosionomi-diakoni (YAMK) ja työskentelee johtavana diakoniatyöntekijänä Tikkurilan seurakunnassa. Hän toimii Diakoniatyöntekijöiden liiton puheenjohtajana. Veera Wallenius on sairaanhoitaja-diakonissa (YAMK) ja työskentelee diakonian kehittäjänä Malmin seurakunnassa. Hän toimii luottamustehtävässä mm. Diakonian tutkimuksen seuran hallituksessa

Tekijä
Saara Huhanantti, Veera Wallenius
ISBN
9789523545397
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Kirjastoluokka
25.5
Sidonta
pehmeäkantinen