DARWIN: The Voyage That Shook The World DVD (Con Dios Entertainment Pty Ltd ja Fathom Media)

Darwinin elämän pituisesta matkasta on nyt kuvattu kiehtova dokumentti, joka saa sinut ajattelemaan! Suomenkielinen tekstitys.

19,95

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-11572 Osasto:

Vuonna 1831 nuori aloitteleva tiedemies Charles Darwin lähti eeppiselle viisivuotiselle löytöretkelleen HMS Beagle -aluksella päämääränään tuntematon.

Vuonna 2009 on Darwinin syntymästä kulunut 200 vuotta ja 150 vuotta hänen Lajien synty -kirjansa julkaisusta. The Voyage that Shook the World -dokumentti käy läpi Darwinin elämän pituisen matkan, jonka seurauksena hän julkaisi teoriansa evoluutiosta.

Dokumenttia kuvattiin Etelä-Amerikassa, Englannissa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Euroopassa. Dokumenttissa on sekä fantastisia luonto-otoksia että uudelleen dramatisoituja kohtauksia Darwinin elämästä. Nämä on sujuvasti yhdistetty ammattilaisten kommentteihin Darwinin elämästä, löydöksistä ja vaikutuksesta.

Dokumentti on kiehtova ja ajatuksia herättävä mahdollisuus tutustua matkaan, joka järisytti maailmaa.

Lisäsisältönä DVD:llä:

– Miten tehtiin: The Voyage

– Pidennetyt haastattelut

– Ohjaajan esittely

– Traileri

– Tietoa CMI:stä

Tekstitykset dokumentissa (ei lisäsisällöissä: Afrikaans, Albania, Arabia, Kiina (yksinkertaistettu), Kiina (perinteinen), Tsekki, Tanska, Englanti (kuulovammaisille), Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Indonesia, Italia, Japani, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Espanja, Ruotsi ja Vietnam.

Kesto 52 min. + lisäsisältö.

Tekijä
Con Dios Entertainment Pty Ltd ja Fathom Media
EAN
9780949906854
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Formaatti
DVD