Civitas dei – missiologinen keskustelu Jumalan valtakunnan murtautumisesta maailmaan (Risto Ahonen)

10,00

tuotetunnus (SKU) KK-8712 Osasto:

Missiologinen keskustelu Jumalan valtakunnan murtautumisesta maailmaan.

Jumalan valtakunta -käsite yhdistää kaiken sen, mikä on kristillisessä uskossa keskeistä: se sisältää lupauksen hyvyyden, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta ja pahan vallan ja kärsimyksen kukistumisesta. Se kiinnittää huomion tulevaan täyttymykseen ja antaa toivon.

Kirjassa esitellään historiallista taustaa tälle teemalle, tarkastellaan erilaisia tulkintoja Jumalan valtakunnasta sekä pohditaan, mitä Jumalan valtakunnalla tässä maailmanajassa tarkoitetaan, mistä siinä on kysymys.

Teos käsittelee laajasti kristinuskon asemassa tapahtunutta dramaattista muutosta, jonka seurauksena kristinuskon painopiste on siirtynyt länsimaista etelään ja itään. Teoksessa kysytään, pirstaloituuko kristinusko pieniksi ryhmittymiksi vai säilyykö yhteys kirkkojen sisällä ja välillä. Koska Jumalan valtakunnan ja kirkon välillä vallitsee erottamaton yhteys, kirkon tulevaisuus on tärkeä kysymys.

Kirjoittaja TT, dosentti Risto A. Ahonen on Suomen Lähetysseuran teologisten asiain sihteeri sekä kansainvälisesti tunnettu missiologi.

Tekijä
Risto Ahonen
ISBN
9789516243538
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Koko
209 mm x 148 mm x 13 mm
Sivumäärä
267
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen