Azusa-kadun siunaus (Tom Welchel)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: Uuden painoksen julkaisuaika ei vielä tiedossa.
Tämä kirja joka on julkaistu sata vuotta Azusan vuodatuksen jälkeen, on täynnä jännittäviä silminnäkijätodistuksia Jumalan kirkkauden ilmenemismuodoista ja niitä seuranneista ihmeistä, jotka vetivät ihmisiä kaikkialta maailmasta pieneen varastorakennukseen Los Angelesissa.

18,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-14098 (Tuote)Osastot: ,

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
Uuden painoksen julkaisuaika ei vielä tiedossa.
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

OMISTETTU MAAILMAN NUORILLE!

Azusa-kadun kokemus oli yhtä paljon sitä, mitä Jumala teki teini-ikäisten ja nuorten välityksellä, kuin sitä mitä Hän teki johtajien kuten William Seymourin ja Frank Bartlemanin kautta.

Tämän kirjan kertomukset koskevat nuorten ihmisten tekemiä ihmeitä , heidän toimimistaan Jumalan lahjojen käyttäjinä ja Jumalan voiman todistajina. Ne ovat kertomuksia nuorista ihmisistä, jotka olivat oleellisena osana eräässä suurimmista Jumalan läsnäolon vuodatuksista ihmiskunnan historiassa.

Jos olet teini-ikäinen tai nuori henkilö, näiden kertomusten olisi tarkoitus innostaa ja rohkaista sinua. Jumala voi – ja haluaa – käyttää sinua nyt, ei vasta joskus tulevaisuudessa kun olet kasvanut aikuiseksi. Tässä kirjassa esitellään sinulle monia suuria kristitttyjä ihanista Azusa-kadun kokouksista, jotkja lähtivät julistamaan Jumalan sanomaa ja olivat Hänen käytössään valtavalla tavalla. Joitakin Jumala käytti jopa perustamaan suuria hengellisiä liikkeitä kuten Assemblies of God. Mutta ensin Jumala kosketti ja käytti heitä heidän ollessaan ainoastaan kaksi- ja kolmetoistavuotiaita. – Tom Welchel

Charles Parhamin lapsenlapsi kertoi minulle muutamia vuosia sitten hämmästyttävästä profetiasta, joka oli saatu hänen isoisänsä välityksellä.

Hän ennusti, että suunnilleen sadan vuoden kuluttua tulisi vielä yksi suuri Jumalan Hnegen vuodatus, joka ylittäisi sen, mitä tapahtui apostolientekojen 2. luvussa Topekassa ja Azusassa. Lukiessasi tätä kirjaa näet, että myös William Seymourin kautta saatiin samanlainen profetia.

Tämä kirja joka on julkaistu sata vuotta Azusan vuodatuksen jälkeen, on täynnä jännittäviä silminnäkijätodistuksia Jumalan kirkkauden ilmenemismuodoista ja niitä seuranneista ihmeistä, jotka vetivät ihmisiä kaikkialta maailmasta pieneen varastorakennukseen Los Angelesissa. Uskon, että tämä kirja on julkaistu juuri oikeaan aikaan. Luen sitä ääneen kokouksissa. Ja sen seurauksena ilmestyy Jumalan läsnäolo ja nälkä näitä asioita kohtaan Jumalan kansan keskellä. Luen sitä ääneen radio-ohjelmassani , ja puhelimemme soivat kuumina jokaisen lähetyksen jälkeen.

Jumalalta tulevassa vuodatuksessa on eri elementtejä. Oma osuutensa on Jumalalla.

Ja sitten on meidän osuutemme. Yksi meille kuuluvista tehtävistä on rukous. Tämä kirja innostaa sinua. Se innostaa sinun seurakuntaasi. Se innostaa sinua uskomaan. Rukoilemaan, odottamaan ja valmistautumaan – Ja minä uskon, rakastamaan olemaan yhtä kuten teki Azusan seurakunta. – Billye Brim

Tekijä
Tom Welchel
ISBN
9789525866445
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Koko
13,5cm x 21cm
Sivumäärä
135