Aurinkokuninkaan varjossa (Golden Keyes Parsons)

Kunnon lukuromaani kirjatoukille! Jännitystä, romantiikkaa ja välähdyksiä kristikunnan historiasta. Kirjan lopussa on kysymyksiä kirjallisuuspiirille. Perustuu löyhästi tositapahtumiin.

29,00

tuotetunnus (SKU) KK-12955 (Tuote)Osastot: , , ,

Historiallinen romaani, jonka tapahtumat sijoittuvat 1600-luvun Ranskaan ja Sveitsiin. Ranskan kuninkaana on ”Aurinkokuningas”, Ludvig XIV, ja protestanttisia hugenotteja vainotaan. Päähenkilöinä ovat kuningas itse ja hänen nuoruudenrakastettunsa Madeleine, jonka perhe on joutunut vainon kohteeksi.

Kuningas haluaa Madeleinen luokseen toimitettuaan tämän François-miehen pois kuvioista. Madeleine kuitenkin onnistuu pakenemaan lapsineen Geneveen. Oma osansa on myös komealla hovimiehellä Pierrellä, joka on rakastunut Madeleineen mutta myös löytänyt uskon.

Tämä kiehtova historiallinen romaani kertoo tapahtumista, joista Suomessa tiedetään melko vähän. Jännittäviä ja romanttisia käänteitä seuratessa avautuu myös tilaisuus oppia uutta seurakunnan historiasta ja uskonpuhdistuksen ajoista sekä samastua tuon ajan uskoviin ja heidän kamppailuihinsa.

Tekijä
Golden Keyes Parsons
ISBN
9789524754484
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Sivumäärä
384
Formaatti
134 x 213 mm
Sidonta
Sidottu