Armottomuudesta ihmeelliseen armoon (Jonathan Aitken)

Jonathan Aitkenin kirjoittama elämäkerta John Newtonista.

34,00

tuotetunnus (SKU) KK-59061 Osasto:

Useat tuntevat John Newtonin (1725–1807) orjalaivan kapteenina, joka kääntyi kristityksi kirjaimellisesti aallonharjalla ja kirjoitti myöhemmin yhden maailman kauneimmista virsistä, Amazing Gracen. Hänellä oli myös merkittävä vaikutus aikansa ikonina evankelisessa liikkeessä saarnaajana ja teologina.

Jonathan Aitkenin kirjoittama elämäkerta John Newtonista valottaa näitä piirteitä Newtonin elämästä ja luonteesta. Siinä käydään läpi ensimmäistä kertaa Newtonin aiemmin julkaisemattomia päiväkirjoja ja kirjeenvaihtoa, mikä tuo kirjaan raikkaan näkökulman. Tulos on kiehtova, värikäs ja historiallisesti merkittävä muotokuva John Newtonista – omien sanojensa mukaan ”suuresta syntisestä, jonka Vapahtaja pelasti ihmeellisen armon välityksellä”.

Jonathan Aitken on tunnettu englantilainen kirjailija ja entinen poliitikko. Hän on opiskellut teologiaa Oxfordin yliopistossa ja toimii nykyään mm. uskonnonvapautta ajavan Christian Solidarity Worldwide -ihmisoikeusjärjestön neuvoa-antavan elimen puheenjohtajana.

Kirjan on suomentanut Riitta Bonny ja esipuheen on kirjoittanut Anna-Mari Kaskinen.

Tekijä
Jonathan Aitken
ISBN
9789516244566
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Koko
217 mm x 147 mm x 35 mm
Sivumäärä
408
Sidonta
sidottu, kovakantinen