Armon muuttava voima (James B. Richards)

Tässä kirjassa Tri James Richards avaa meille armon salaisuuden. Löydät voiman voittaa synnin sen sijaan, että joudut jatkuvasti pyytämään anteeksi lankeamistasi.

18,00 6,90

tuotetunnus (SKU) KK-58540 (Tuote)Osastot: , , ,

On monia asioita, joihin me uskomme, mutta joita emme kuitenkaan koe omassa elämässämme. Jokainen meistä haluaa elää voitossa, mutta kuitenkin vain harvat elävät siinä. Yksi suurimmista turhautumista aiheuttavista asioista on se, että monet niistä asioista, joihin me uskomme, eivät näytä toimivan. Usein me taistelemme samojen asioiden kanssa koko elämämme ajan. Tappion tunne voi olla tuskallista.

Olemme ikään kuin opittujen kaavojen ja sääntöjen sokkelossa. Tiedämme, että jotain puuttuu, mutta emme ole varmoja siitä, mikä tuo puuttuva osa on. Etsiessämme totuutta eksymme tieltä kaikkien uskonnollisten kieltojen ja käskyjen viidakkoon. Uskovat ympäri maailmaa ovat kadottaneet totuuden armosta, ja se on johtanut tappioon ja turhautumiseen.

Tässä kirjassa Tri James Richards avaa meille armon salaisuuden. Löydät voiman voittaa synnin sen sijaan, että joudut jatkuvasti pyytämään anteeksi lankeamistasi. Opit käsittelemään henkilökohtaiset ongelmasi sen sijaan, että pystyt  sietämään niitä. Löydät Jumalan voiman, joka muuttaa sinut ilman omia ponnistelujasi. Tämä totuus muuttaa kaiken, mitä olet kokenut Jumalan kanssa.

Armon muuttava voima nostaa sinut uuteen  ulottuvuuteen hengellisessä elämässäsi. Se on elämää, jota Jeesus kutsuu ”soveliaaksi ja keveäksi ”. Tämä kirja tulee jokaisen kristityn lukea!

Tri James Richards on sekä kirjailija, opettaja, teologi, sielunhoitaja että liikemies. Hän on mm. perustanut Impact Ministries® –organisaation, Impact Treatment Center –hoitokodin alkoholi- ja huumeriippuvaisille, Impact of Huntsville Church –seurakunnan sekä Impact International Publications® -kustantamon, joiden johtajana hän myös toimii. Hänen maailmanlaajuisten evankelioimiskampanjoidensa sekä pastoriseminaariensa kautta on joka vuosi pelastunut, parantunut ja vapautunut tuhansia ihmisiä.

Tekijä
James B. Richards
Kustantaja / Jakelija
Helmimedia Oy
ISBN
9789525817270
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
208