Armollisesti keskeneräinen (Jorma Kalajoki)

Rovasti Jorma Kalajoki kutsuu meidät mukaansa keskeneräisten matkalle ihmettelemään ja vähän ymmärtämäänkin.

29,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-60981 (Tuote)Osastot: ,

”Voisin kirjoittaa vakavan kirjan sataprosenttisesta antautumisesta Jumalalle. Sellaisen ehdottoman. Löytäisin jokaiseen lukuun tueksi useita raamatunkohtia. Olen lukenut sellaisia kirjoja. Mutta minulta sellainen ei oikein onnistu. Siksi kirjoitan keskeneräisyydestä.”

Rovasti Jorma Kalajoki kutsuu meidät mukaansa keskeneräisten matkalle ihmettelemään ja vähän ymmärtämäänkin. Tässä elämässä meidän on tarkoitus kasvaa täyteen mittaamme, tulla niiksi persooniksi, joiksi Luoja on meidät tarkoittanut. Mutta millä perusteella ja milloin olemme valmiita? Itsessämme, uskossamme, syntisyydessämme emme koskaan. Ylösnoussut ja korotettu Jeesus Kristus kuitenkin lohduttaa meitä samoilla sanoilla, joilla hän rohkaisi palvelijaansa Johannesta: ”Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, iäti elävä. Minä olin kuollut, mutta nyt minä elän, elän aina ja ikuisesti. Minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.” (Ilm. 1:1718)

Turkulainen rovasti Jorma Kalajoki on toiminut opiskelija- ja seurakuntapastorina sekä turistipappina ja työnohjaajana, mutta ennen kaikkea suosittuna julistajana ja raamatunopettajana. Hän on ollut Kansan Raamattuseuran pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Liikunta eri muodoissaan kuuluu hänen harrastuksiinsa. Jorma Kalajoelta on aikaisemmin julkaistu kirjat Ristiin rastiin Karas-Sana ja Johdatuksen maamerkkejä.

Tekijä
Jorma Kalajoki
ISBN
9789524759021
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
134 x 210
Sivumäärä
207
Sidonta
Sidottu, kovakantinen