Apua? Lähimmäisyyden perusteet (Heikki Hiilamo, Kirsi Hiilamo)

Apua? – Lähimmäisyyden perusteet on monipuolinen katsaus lähimmäisyyden ydinkysymyksiin: Miksi autamme? Ketkä auttavat? Keitä autetaan? Mikä auttaa?

33,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-9158 Osasto:

Apua? – Lähimmäisyyden perusteet on monipuolinen katsaus lähimmäisyyden ydinkysymyksiin: Miksi autamme? Ketkä auttavat? Keitä autetaan? Mikä auttaa? Näkökulmat nousevat sekä kansainvälisestä tutkimustiedosta että kotimaisista, arkisista kokemuksista. Puheenvuoron saavat sekä auttajat että autetut niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Ammattimaisen, julkisen avun lisäksi hyvinvointiyhteiskunta tarvitsee lähimmäisvastuuta. Lähimmäisapu luo sosiaalista pääomaa ja rakentaa koko yhteiskuntaa. Toisista välittäminen on kaiken yhteisöllisyyden perusta. Lähimmäisapu elää monenlaisissa tilanteissa – toisinaan pienessä, kohteliaassa eleessä, toisinaan globaalissa vastuunkannossa.

Apua? – Lähimmäisyyden perusteet soveltuu erinomaisesti kaikille lähimmäisten auttamisesta kiinnostuneille sekä oppikirjaksi ja innostajaksi vapaaehtoistoimintaan.

Heikki Hiilamo työskentelee kirkon diakonia- ja yhteiskunnallisen työn johtajana, Kirsi Hiilamo kappalaisena Käpylän seurakunnassa. Heikin opinnot ovat sivunneet taloutta ja sosiaalipolitiikkaa, Kirsin teologiaa ja sielunhoitoa. He ovat aikaisemmin kirjoittaneet yhdessä työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisesta.

Tekijä
Heikki Hiilamo, Kirsi Hiilamo
ISBN
9789516074231
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
17.3
Sivumäärä
140
Sidonta
sidottu, kovakantinen