Anna armolle mahdollisuus (Joseph Prince)

Taivaallisen Isämme silmissä olemme suuresti siunattuja, Jumalan mielisuosion saaneita ja syvästi rakastettuja. Ottakaamme siunaus vastaan ollaksemme siunaukseksi muille, rohkaisee Prince.

23,00

tuotetunnus (SKU) KK-13526 Osasto:

Löydä salaisuus, jonka avulla hallitset jokaista vastoinkäymistä, puutetta ja tuhoavaa tapaa, joka estää sinua kokemasta menestystä, eheyttä ja voittoa, josta sinut on ennalta määrätty nauttimaan. Opi, että kyse ei ole siitä, mitä sinun täytyy tehdä, vaan siitä, mitä on jo tehty. Kyse ei ole siitä, että sinun pitäisi suorittaa jotakin, vaan siitä, mikä on jo valmistettu sinua varten. Kyse ei ole siitä, että sinä käyttäisit tahdonvoimaasi muuttuaksesi, vaan Hänen voimastaan muuttaa sinua. Lopeta jo tänään hallitsemasta sairautta, taloudellista puutetta, rikkoutuneita ihmissuhteita ja tuhoavaa käyttäytymistä!

Joseph Princellä on takanaan jo lähes kaksi vuosikymmentä täyspäiväistä palvelutyötä, ja hänestä on tullut uuden uskovien sukupolven johtava ääni ja puolestapuhuja. Tuo sukupolvi rakentaa toivonsa Jumalan armon yltäkylläisyyteen ja Hänen vanhurskautensa lahjalle.

Singaporelaisen New Creation Church –seurakunnan (ks. http://www.newcreation.org.sg) yhtenä perustajajäsenenä Joseph Prince palveli alun perin vanhimmistoveljenä ja avustavana pastorina. Hänen nimittämisensä vanhemmaksi pastoriksi merkitsi kuitenkin käännekohtaa seurakunnan historiassa. Josephin johdon alaisuudessa seurakunnan jäsenmäärä on kasvanut satakertaiseksi, noin 150:stä yli 17.000.een! Hän on myös erittäin pidetty ja kysytty konferenssipuhuja, joka on vaikuttanut moniin seurakunnan johtajiin ja palvelutyössä mukana olijoihin maailmanlaajuisesti. Hänen saarnojaan lähetetään median kautta viikoittain miljoonille kuuntelijoille Amerikassa, Kanadassa, Australiassa ja Ugandassa.

Koettuaan Jumalan ihmeellisen armon omassa elämässään Joseph uskoo paitsi vain parasta ihmisistä, myös siihen, mitä Jumala voi tehdä heille, heissä ja heidän kauttaan, Hänen armonsa kautta. Hänen sielunsa palaa saada auttaa tätä kristittyjen sukupolvea ymmärtämään, miten suuresti siunattuja, mielisuosion saaneita ja syvästi rakastettuja he ovat Taivaallisen Isänsä silmissä, jotta he olisivat siunattuja ollakseen siunaukseksi.

Joseph Prince on onnellisesti naimisissa ja syvästi omistautunut vaimolleen Wendylle ja tyttärelleen Jessica Shaynalle, jotka ovat hänen kestävä rakkaudenlähteensä ja tukensa. Lisätietoja saadaksesi käy internet-sivuilla: http://www.destined2reign.com.

Tekijä
Joseph Prince
ISBN
9789515852427
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
240
Sidonta
Nidottu